SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şüpheli'den Aşk Çıktı!

A- A+ PAYLAŞ

Fuzuli Caddesi girişinde kaldırım kenarına bırakılan poşet bomba olabileceği şüphesiyle heyecanlı dakikaların yaşanmasına neden olurken, paketi olay yerine bırakan şahıs yaklaşık 40 dakika sonra olay yerine gelerek paketi alırken paket içerisindeki kutudan yaprak halinde gül çıktı. İddiaya göre kız arkadaşına gülleri hediye etmek isteyen şahısın , çıkan tartışma sonrasında paketi yere attığı ve ayrıldığı, daha sonra paketi görenlerin polise ihbarda bulunduğu belirtildi.

ŞÜPHELİ PAKET HEYECANI
Fuzuli Caddesi girişinde saat 16.55 sıralarında elektrik trafosunun da bulunduğu kaldırıma yakın asfaltta poşet görülmesi üzerine olay yerine yakın görev yapan trafik polislerince durum Emniyet Müdürlüğü merkezine bildirilince olay yerine çok sayıda polis gelerek şüpheli paketin bulunduğu alana şerit çekildi.

Kent merkezinin kalabalık olması nedeniyle olay yerine çok sayıda vatandaş birikirken, birçok kişinin polisin tüm uyarılarına rağmen şüpheli paketin yakınından yollarına devam etmeleri dikkat çekti.

Zaman zamanda polisler ile vatandaşlar arasında güvenlik şeridine rağmen bu şeritten geçmek istenmesi sırasında da tartışma yaşandı.

Olay yerine bomba imha ekipleri de gelerek araç içerisinde görevli polis memuru bomba elbisesi giyerken olay yerine şüpheli paketin kendisine ait olduğunu söyleyen C.Ö. isimli şahıs geldi.

Edinilen bilgiye göre; şahsın, polislere şüpheli paketin kendisine ait olduğunu,içerisinde de ayrı bir ahşap kutu içerisinde tanelenmiş gül parçası bulunduğunu söylediği öğrenildi. Bunun üzerine C.Ö. isimli şahıs şüpheli paketin bulunduğu yere giderek paketi aldı ve içerisini açtı.

Paket içerisinde ahşap kutuda kırmızı gül olduğu görüldü.
Bomba imha uzmanlarının aracına alınan şahıs ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.

KIZ ARKADAŞINA HEDİYE Mİ ?
Öte yandan C.Ö. isimli şahısın kız arkadaşına gül hediye etmek için paket hazırladığı, ancak çıkan bir tartışma nedeniyle paketi olay yerine bırakıp kendisinin de ayrıldığı öne sürüldü.

Soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

HABER-FOTO: Selahattin GÖKATALAY

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız