SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şüpheniz Olmasın"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:49:27
A- A+ PAYLAŞ

Seçim çalışmaları doğrultusunda ziyaretlerini sürdüren MHP Malatya Milletvekili adayları, Önce Vatan Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.  Burada bir açıklamada bulunan MHP Malatya Milletvekili Adayı  Şinasi Kazancıoğlu; "Sizlere devlet olarak, vatandaş olarak neler yapsak azdır. Ödediğiniz bedelin karşılığı olmaz. Çünkü bizim var olma sebebimiz şehitler ve gazilerdir" dedi.

“Bizi üzen şeyler var”

"Burada bulunmak bizi onurlandırıyor ama keyif vermiyor” diye konuşan Kazancıoğlu, şöyle konuştu: “ Keşke böyle derneklerin açılmasına ülkemizde ihtiyaç duyulmasaydı. Keşke bizi bir araya getiren başka güzel sebepler olsa. Ama şunu da biliyoruz ki, dinimizde hem de tarihimizde gazilik ve şehitlik herkese nasip olmayacak yüce bir mertebedir. Biz var olduğumuz müddetçe ezanımız okunduğu ve bayrağımız dalgalandığı sürece düşmanlarımız olacaktır. Tabii biz burada ölmesini ve yaşamasını bilen bir milletiz. Ama bizi üzen şeyler var. Üzen şeyler, şehitlerimiz ve gazilerimizin olduğu gibi ülkemizin birliğini dirliğini bozmak isteyen düşmanlarla, kendi çıkarları için işbirliği yapan içimizdekilerdir. Bu tutum içinde olanları şiddetle kınıyorum."

“Ödediğiniz bedelin karşılığı olamaz”

Şehitlerin ve gazilerin bu vatan için bedel ödediğini söyleyen Kazancıoğlu;  "Sizlere devlet olarak, vatandaş olarak neler yapsak azdır. Ödediğiniz bedelin karşılığı olmaz. Çünkü bizim var olma sebebimiz şehitler ve gazilerdir. Bakın şimdi ezan okunuyor bu ezanın dinmemesi ve bu bayrağın inmemesi için bu kardeşlerimiz şehit ve gazi oldular. Burada bu atmosfer içinde duygulanmamak elde değil. Bu yüzden çok fazla konuşamıyorum. Allah sizlere sabır versin. Bizlere de sizleri anlayacak ve sizlerin hizmetinde olacak bir anlayış nasip etsin. Allah nasip ederse yarın sizleri temsil etme şansına hakkına ve şerefine ulaşırsak; Şuna inanın biz vatan bedel ödemesini bilen bir milletiz. Onların hatırasını yaşatmak ve sizlere de sahip çıkmak boynumuzun borcu. Bundan şüpheniz olmasın. Sizlere tekrardan sabır diliyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız