SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sur Projesi İçin İmza

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:56:30
Sur Projesi İçin İmza
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi ve Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) arasında “Mali Destek Programı” kapsamında proje imza töreni gerçekleştirildi. 

Battalgazi Belediyesi tarafından 2014 yılı “Güçlü Alt Yapı Güçlü Ekonomi” mali destek programı kapsamında Fırat Kalkınma Ajansı’na sunulan “Battalgazi Tarihi Canlanıyor, Bölgesi Kalkınıyor” adlı projenin imza töreni Fırat Kalkınma Ajansı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

İmza töreninde konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, projenin desteklenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Mesut Öztop ve süreçte emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Gürkan, Battalgazi ilçesindeki surları ayağa kaldırma adına önemli bir adımın gerçekleştiğini belirterek, “750 bin liralık surları ayağa kaldırma adına bir imza gerçekleştirdik. En kısa zamanda ihalesine başlanılarak çalışmalara başlanılacaktır. Bu yıl içerisinde ihalenin yapılarak surları ayağa kaldırmanın mutluluğunu yaşayacağız” dedi.

Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mesut Öztop ise, Battalgazi Belediyesi’ne proje kapsamında ajans olarak katkı sunmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, projenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından Battalgazi Belediyesi ve Fırat Kalkınma Ajansı arasında “Mali Destek Programı” kapsamında “Battalgazi Tarihi Canlanıyor, Bölgesi Kalkınıyor” adlı projenin imza töreni gerçekleştirildi.

Proje kapsamında Battalgazi sınırları dahilindeki tarihi ve turistik mekanların restorasyon ve peyzaj düzenlemesiyle bölge turizmine katkı sunulması amaçlanıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız