SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sur'da 5 Şehit

0
Güncellendi - 2016-02-02 01:02:58
Sur'da 5 Şehit
A- A+ PAYLAŞ

Operasyonların sürdüğü ve  5 güvenlik görevlisinin şehit olduğu Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki çatışmalarda yaralı sayısı 10’a yükseldi. Çatışmaların şiddetlenerek sürdüğü ilçede, 7 terörist de etkisiz hale getirildi. İlçede şehit sayısı 29’a, yaralı sayısı ise 156’ya, etkisiz hale getirilen PKK’lı sayısı ise 152’ye çıktı.

Sur ilçesinde 2 Aralık’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı 62’inci gününde devam ediyor. Operasyonlar ile çatışmaların sürdüğü ve bugün 5 güvenlik görevlisinin şehit olduğu ilçede, yaralı sayısı da artıyor. Gün boyu çatışmaların şiddetlenerek devam ettiği ilçede yaralı sayısı 10’a yükseldi. Yaralılar, yasaklı bölgenin girişlerinde oluşturulan kontrol noktalarında bekletilen ambulanslarla kaldırıldıkları Diyarbakır Asker Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Çatışmaların sürdüğü ilçeye olası bir duruma karşı çok sayıda takviye ambulans da istendi. İlçedeki çatışmalarda 7 PKK’lı da etkisiz hale getirildi.

Öte yandan, ilçede 62 günde 29 güvenlik görevlisi şehit oldu, çoğu hafif olmak üzere 156 güvenlik görevlisi de yaralandı. Yasak süresince 152 PKK’lı da etkisiz hale getirildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız