SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Süre Uzatıldı

A- A+ PAYLAŞ

Uluslararası Yatırımcılar Derneği'nin (YASED) önceki yıl hayata geçirdiği ve bu yıl da 30 ilin de içinde bulunduğu ülkemizin en az gelişmiş 4. bölgelerini kapsayacak şekilde genişlettiği Koza Projesi'nin son başvuru tarihi 22 Şubat 2010 tarihine kadar uzatıldı.

Proje Türkiye'nin gelişen bölgelerinde eğitim gören, gerekli beceri ve niteliklere sahip öğrencilere vizyon kazandırmayı; öğrencilerin uluslararası firmaların iş yapış sistemlerini, merkezlerinde veya Türkiye'nin farklı bölgelerindeki operasyonlarında öğrenmelerini ve staj dönemi süresince edindikleri deneyimleri, ileride gerek bölgeleri gerekse kendi kişisel gelişimleri için kullanabilmelerini sağlamayı hedefliyor.

Proje bu yıl Trabzon, Ordu, Giresun, Rize, Artvin, Gümüşhane, Malatya, Kastamonu, Sinop, Çankırı, Ardahan, Kars, Iğdır, Ağrı, Van, Hakkari, Şırnak, Siirt, Bitlis, Muş, Erzurum, Bayburt, Bingöl, Batman, Mardin, Diyarbakır, Tunceli, Erzincan, Elazığ, Şanlıurfa, illerini kapsayacak şekilde genişletildi. 30 ili kapsayan yeni projeye başvurmak isteyen öğrencilerin TC vatandaşı olup adı geçen illerdeki üniversitelerin birinde 3. veya 4. sınıf öğrencisi olmaları gerekiyor. Yine aynı illerde doğmuş olması, orta düzeyde İngilizce bilgisine sahip olması gereken öğrenciler, 22 Şubat 2010 tarihine kadar staj programına başvurabiliyorlar. Söz konusu koşulları yerine getirip başvuruları kabul edilen sınırlı sayıdaki öğrenciye 2010 Temmuz ayında 30 veya 45 gün YASED üyesi şirketlerde staj imkanı sağlanacak. Öğrencilerin maaş ve sigortalarının da karşılanacağı staj döneminde toplam 4 gün süreyle oryantasyon programları düzenlenecek.

Programlarda öğrenciler, liderlik, kişisel gelişim gibi konularda eğitim alarak, kendi bölgelerinden iş dünyasının önemli isimleri olan işadamlarının başarı öykülerini dinleyebilecekler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız