SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Süreç Pahalıya Mal Oldu"

0
Güncellendi - 2016-01-27 17:43:39
A- A+ PAYLAŞ

  • CHP'li Ağbaba, Çınar'daki saldırıda hayatını kaybeden genç kadın ile yaralı polis memuru eşinin ailelerini ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Eskiden asker dağda silahlı çatışmada ölüyordu.Şimdi kimi zaman yatağında, kimi zaman çocuğuyla alış veriş yaparken katlediliyor. Bu süreç Türkiye’ye çok pahalıya mal oldu” dedi.

YARALI POLİSTEN AİLESİNE  SELAM GETİRDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Diyarbakır Çınar’daki terör saldırısında şehit olan Esra Köse Başaran ve saldırıdan yaralı olarak kurtulan polis memuru Cengiz Başaran’ın ailelerine Doğanşehir İlçesi’nde taziye ziyaretinde bulundu. Saldırıda yaralanan polis memuru Cengiz Başaran’ı, kardeşi ve oğlunu tedavi gördükleri Ankara GATA’da ziyaret eden Ağbaba, ailelere yaralıların durumu hakkında bilgi verdi. Anne Medine Başaran “ Oğlum iyileşir, mesleğine başlarsa oğlumu yanımda istiyorum, tekrar o bölgeye gönderemem. Zaten eşim mağdur. Gözleri görmüyor. Diyaliz hastası. Ben 6 aydır uyku uyumuyordum. Devlet, oğlumu Malatya’da görevlendirsin”  ifadelerini kullandı.

"BİR TARAFTA PKK, DİĞER TARAFTA IŞİD"

Clipboard01Ağbaba, taziye ziyaretlerinin ardından Günedoğru (Harapşehir) Mahallesi sakinleriyle biraya geldi. Türkiye’nin Ortadoğu ülkesi gibi hergün bombalar patlayan bir ülke olduğunu kaydeden Ağbaba, “Eskiden asker, polis dağda silahlı çatışmada ölüyordu.Şimdi kimi zaman yatağında, kimi zaman çocuğuyla alış veriş yaparken katlediliyor. Bu süreç Türkiye’ye çok pahalıya mal oldu. Bir taraftan PKK diğer taraftan IŞİD Türkiye yangın yerine döndü. Türkiye’de terör ve yoksulluk büyük problem. En önemlisi huzur. Huzur olmadan hiçbir şey olmaz. Önemli olan huzuru tesis etmek.Türkiye’de CHP olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Doğanşehir’deki şehitlerimize tekrar başsağlığı dileklerimi iletiyorum.”dedi

"OY VERSİN VERMESİN TÜM MALATYA’NIN VEKİLİYİM"

“Malatyalılar bize muhalefet milletvekilliği görevi verdiler.”diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba “ Benim görevim sizin sorunlarını gündeme getirmek, çözümü için mücadele etmek. Oy versin vermesin tüm Malatyalıların milletvekiliyim. Siz burada ne yaşıyorsanız onu mecliste anlatacağım. Yaşadığınızı yoksulluğu, yokluğu, eksiklikleri anlatacağım.Ne zaman sıkıntınız olursa yanınızda olacağız.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Maksut (8 yıl önce)
    Barikat kuran teröristlere Kılıçdaroğlu arkadaşlar dediğine göre CHP artık PKK ya destek veren bir partidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • timur (8 yıl önce)
    kusura bakmayın sayın vekilim ama partiniz artık pkk ya destek veren bir partidir. çıkıpta bu konuşmaları yapmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa süzer (8 yıl önce)timur isimli kullanıcı yorumuna
    derken......... yazsaydında milleti aydınlatsaydın timur kardeş bir kaç yıl önce davul zurna ile dağdan inenleri karşılayanlar çadır adliyesini sınıra koyanlar , yedi haziran öncesine kadar her şeyi sümen altı yapıp şu anki büyük patlamalara sebep bombaları görmezden gelenler şimdi bu konuları konuşanlar içeride gazeteciler hatırlatayım hatta akademisyenlerde sırada şimdi bir daha düşün kim timur kardeş
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (8 yıl önce)timur isimli kullanıcı yorumuna
    Timur ,Çözüm süreci uğruna HDP ve uzantısı PKK ile kolkola olan AKP iktidarıydı.Yanlış düşünüyorsun.Gerçekler karısında gözlerin kapalı.CHP hiçbir zaman PKK'ya destek olmadı.
    0
    0
    Yanıtla