SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Süreci Biz Başlattık'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'da kulüp eski başkanı Mehmet Hanefi Selimoğlu, Malatyaspor'da dava sürecinin kendi yönetimleri döneminde başladığını savundu.

Selimoğlu, Malatyaspor'un haklarının geri alınması nedeniyle yönetimleri döneminde dava sürecini başlattıklarını ifade ederek, "Biz, yönetim olarak Malatyasporumuzun haklarını geri almak, geçmiş yönetimlerin usulsüz ve belgeye dayanmayan harcamalarını ortaya çıkarmak amacıyla dava süreci başlatmıştık. Hatta dava sürecinde yönetim olarak şüpheli sıfatıyla ifade de verdik. Şimdi Malatyaspor Kulüp Başkanı Mustafa Korkmaz, bunu kendisine mal ediyor. Mustafa Korkmaz'ın bunda zerre kadar payı yoktur" görüşünü ileri sürdü.

Kendi dönemleriyle alakalı olmayan bir konu hakkında suçlandıklarını iddia eden Selimoğlu, "Bizim dönemimizle ilgili 19 bin TL'lik bir rakamın yanlış kullanımı ileri sürülüyor. Bunun bizimle hiçbir alakası yoktur. Bu para, bizim dönemimizde olmayan oyuncularla alakalıdır" diye konuştu.

Korkmaz'ı ağır bir dille suçlayan Selimoğlu, "Korkmaz zamanını bunlarla harcamasın, sorumluluğunda bulunanların İAŞE'lerini gidersin. Sorumluluklarını yerine getirsin. Bunun yanında genç oyuncuların cüzi rakamlarla transferini de düşünsün. Malatyaspor'un bu duruma gelmesinde kimin suçu varsa bunun ceremesini çekecektir. Bizim suçumuz varsa bizde çekmeye hazırız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız