SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Süreci Hazmedemeyenler...'

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:38:43
'Süreci Hazmedemeyenler...'
A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Erdoğan Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde iki bombalı aracın infilak etmesi sonucu 20 kişi yaşamını yitirdi, 46 kişi de yaralandığını ölü sayılarının her geçen dakika artabileceğini belirtti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki patlamalara ilişkin, "Şu anda gerek Hatay Valim gerekse oradaki tüm istihbarat birimlerimiz, olayın kimler tarafından yapıldığı üzerinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Ben buradan tüm Reyhanlı'daki kardeşlerime şu mesajı göndermek istiyorum. Bu süreç hassas bir süreç. Özellikle çözüm süreci diye ülkemizde yeni bir dönemi başlattık ve bu yeni dönemi hazmedeyemenler, ülkemizdeki bu özgürlük havasının teneffüs edilmesine ne yazık ki olumlu bakamayanlar, bu tür eylemler içerisine girebilir" dedi. 

Başbakan Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Son bilgilere göre bu vahşette 20 ölümüz var 46 yaralı. Bu yaralılar içerisinde ağır yaralıların sayısı dikkat çekici bu ölüm sayılarının her an artabilceğini işaret ediyor. Çözüm süreci diye ülkemizde başlayan yeni dönemi hazmedemiyenler ülkemizdeki özgürlük havasına bu gözle bakamayanlar bu tür provakasyonlara girebilir. 20 - 25 bin Suriyeli sığınmacı bölgedeki kamplarda yaşıyor. Bunları hazmedemiyen bu konuları tahrik etmek isteyenler olabilir. Sabırlı olucaz ve bu süreci inşallah aşıcaz. Tüm hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum, yaralılara da acil şifalar diliyorum.

Patlamayı kimin gerçekleştirdiği ile ilgili şu anda net bir bilgi yok...

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız