SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Süreci Kısaltmak İçin Her Şeyi Yapıyoruz"

0
Güncellendi - 2017-03-10 02:32:27
A- A+ PAYLAŞ

Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, yüzde 95’lik bölümü tamamlanan Malatya Stadyumu’nun henüz kendilerine teslim edilmemesine rağmen bir an önce maç oynanmaya hazır hale gelmesi için kurumun çim bakım ekibini görevlendirdiğini ve çalışmalara başladıklarını söyledi.

Malatyalı futbolseverlerin tamamlanması için gün saydığı 27 bin 44 kişilik Malatya Stadyumu’nda inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı. Çalışmaları yakından takip eden Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, sarı-kırmızılı taraftarı heyecanlandıracak bir açıklama yaptı.

“Süreci kısaltmak adına her şeyi yapıyoruz”

Stadın bir an önce faal duruma geçmesini herkesten çok kendilerinin istediğini belirten Fındıklı, “Biz işin başından beri bu stadı en iyi ve hızlı bir şekilde nasıl Malatya’ya kazandırırız diye mücadele ediyoruz. Zemininden iflas eden müteahhit firmaya kadar bir çok şanssızlık yaşadık. Ama artık tüm enerjimizi bir an önce bitsin diye harcıyoruz. Malatyalı taraftarlar Yeni Malatyaspor şampiyonluğa giderken, en azından bu sezon birkaç maç burada oynansın istiyor. Onların bu doğal talebine biz de sıcak bakıyoruz. Yeni statta maç oynanması için süreci belirleyecek ne biziz ne bakanlık ne de mevcut tamamlayıcı firma. Burada en hassas konu çim zeminin oturması. Çim zeminin oturması da tamamen doğal bir durum. Rulo çim tam anlamıyla kök salıp, zemin oturmaz ise burada maç oynatılması zor olur. Biz Malatyalı futbolseverlerin bu sezon sahayı kullanmaları için Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü olarak şu an kendi çim ekipmanlarımızı gönderdik ve zemini günlük takip ediyoruz. Çimin biçilip, zemine oturması için silindir çekiyoruz. Bakın bunları stat henüz devredilmeden yapıyoruz ki çimin oturma süreci kısa sürsün. Stadın cam panelvanları ve turuncu kaplamaları bitmek üzere. Tahmin ediyorum ki 20 Mart gibi devir teslim gerçekleşirse Nisan başında büyük ölçüde stat hazır hale gelir. Ancak zeminin futbol oynamaya elverişli hale gelmesi tamamen hava ve mevsim şartlarıyla alakalı. Geçenlerde sayın Valimiz Mustafa Toprak ile 2 saate yakın bir incelememiz oldu. Kamuoyu şunu çok iyi bilsin ki biz süreci kısaltmak adına her şeyi yapıyoruz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Ümit (7 yıl önce)
    Teknoloji gelişmiş, yıl olmuş 2017.Hala bekliyoruz.3 günde tavuk büyütülüyor vatandaş yiyor, 7-8 saatte yumurtadan civciv çıkıyor :) stadın Çimlerine bi sanal ışık veremiyor musunuz? Hiç mi para yok.Bu teslim tarihi denetim işlerine kim bakıyor? Yaptırımı yok mu bunun
    0
    0
    Yanıtla
  • ek (7 yıl önce)
    dayı saman mı döktünüz yere. o nasıl çim !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Cem Ali (7 yıl önce)
    Maşallah Valimiz belediye başkanlarindan daha iyi çalışıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şafak (7 yıl önce)
    Zemin, bir stadın en önemli unsurudur. Olmazsa olmazıdır. İlla bir iki maç oynayalım diye riske etmemek lazım. Bugüne kadar olanlar olmuş, bundan sonra daha dikkatli davranmak gerekir. Hata lüksümüz yok. Neyseki gerek İstanbul'daki taraftarımız gerekse buradan giden cefakar taraftarımız yeni malatyasporumuzu yalnız bırakmamıştır. Yetkililerin çok daha duyarlı ve dikkatli olmasını temenni ederim. Herşey Yeni Malatyasporumuz için olumlu gelişir İnşaallah...
    0
    0
    Yanıtla
  • Şakir (7 yıl önce)
    Birde zamanında bitirilemiyor,bitirilmesi için aceleye getiriliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (7 yıl önce)
    Malatya'nın en büyük sorunu yapılan bütün tesisleri bizler iyi kullanmıyoruz ve yetkililer o kadar emek ve parayla yapılan tesislerin bakımını yapmıyor ve o güzelim tesisler kısa sürede tanınmaz hale geliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut Öztürk (7 yıl önce)Ramazan dogan isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru bir tespit ben de naçizane böyle düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla