SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sürecin 'Duble Kaybeden'i!..

A- A+ PAYLAŞ

Müdürlük görevinden alındıktan sonra mahkeme kararıyla dönen ve daha sonra "şaşırtan" bir tercihle AKP'den aday adayı olmak üzere Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü görevinden istifa eden Bayram Yumrutepe, aday gösterilmediği gibi müdürlüğe de atama yapılması nedeniyle sürecin "duble kaybeden"i oldu.

CHP'li olarak bilinen, daha önce bu partiden belediye başkan aday adayı ve yine milletvekili aday adayı olan Yumrutepe, Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü'nde şube müdürü olarak çalışan Fuat Ölmeztoprak'ın milletvekili seçilmesiyle, AKP döneminde de müdürlük koltuğunu uzun süre korumuştu. Yumrutepe, geçen yıl müdürlük görevinden alınmış ve idari yargıya giderek yeniden göreve dönmüştü.

Milletvekilliği aday adaylığı sürecinde, memuriyetten siyaset için istifa ettiğinde, CHP'den aday adayı olacağı değerlendirilen Yumrutepe, çevresini de şaşırtan bir şekilde AKP'yi tercih etmiş ve bu partinin 91 aday adayından biri olmuştu.

Yumrutepe'ye, süreç içerisinde ilk darbe, siyaset için bıraktığı ve aday gösterilmezse yeniden dönmeyi düşündüğü İl Müdürlüğü görevine, bakanlığın merkez kadrosundan Özkan Kurum'un atanmasıyla geldi. İkinci darbe de, açıklanan AKP adayları içerisinde olmamasıydı.

İktidar partisinden aday adaylığı kararıyla, müdürlük görevinden de olan Yumrutepe'nin, memuriyete yeniden döneceği, il müdürlüğü ile eş bir göreve atanmaması halinde idari yargıya gideceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız