SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sürekli Bizimle Beraber"

0
Güncellendi - 2017-06-16 18:56:11
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Önce Vatan Gazi ve Şehit Aileleri Derneği Yönetim Kurulu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret ederek teşekkür plâketi takdim etti.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZ SÜREKLİ BİZİMLE BERABER”

Yeşilyurt Belediyesini her zaman yanlarında hissettiklerini belirten Dernek Başkanı Muharrem Kıbrız, “Başkanımıza bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulunduk. Başkanımız göreve geldiği günden bu yana her zaman bizlere destek olmuş, yanımızda yer almıştır. Bugüne kadar birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık.Başkanımıza ne zaman ulaşmak istesek veya bir talebimizi iletsek, sağ olsun bizleri asla kırmadı ve bizim taleplerimize çözüm bulmak adına çaba sarf etti. Halkın içinden gelen, halk için çalışan bir Belediye Başkanımızın olması bizleri ayrıca mutlu ediyor. Kendisine Derneğimiz, şehit ve gazi yakınlarımız adına teşekkür eder, bu duygu ve düşüncelerle plâketimizi takdim edeceğiz” dedi.

“DERNEK BAŞKANIMIZA VE YÖNETİM KURULUNA TEŞEKKÜR EDERİM”

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, “Dernek Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Belediye olarak her zaman derneklere ve sivil toplum kuruluşlarına destek olmaya ve birlikte çalışmaya gayret ettik. Bundan sonra da elimizden geldiği kadarıyla destek olmaya devam edeceğiz. Bu anlamda Dernek Başkanımıza ziyaretleri nedeniyle teşekkür eder, vatan, bayrak ve mukaddesat uğrunda hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimize ve 15 Temmuz şehitlerine Rabbimden rahmet diliyorum. Ailelerine sabr-ı cemil diliyorum. Tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazi ve malullerimize de minnet, sevgi ve saygılarımı iletiyorum” dedi.

“MİLLET OLARAK FİTNE VE FESADA ASLA GEÇİT VERMEYECEĞİZ”

Konuşmasında ‘birlik ve beraberlik’ vurgusu yapan Belediye Başkanı Polat, “ Şehit kanlarıyla sulanmış bu aziz topraklarda yaşayan milletimizin birlik ve beraberliğine sayısızca saldırılar gerçekleşti, iç ve dış mihraklar tarafından planlar kuruldu. Cenab-ı Allah’a binlerce kez şükürler olsun ki; tek devlet, tek millet, tek  bayrak ve tek vatan olarak Türkiye Cumhuriyetimiz dimdik ayakta durmaktadır. Milletimizin birliğini ve beraberliğini bozmaya çalışanlar asla amaçlarına ulaşamayacaktır. Çünkü milletimiz daima ülkesine sahip çıkarak vatanı uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmamıştır. Biz Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşında yüzbinlerce şehit verdik. Bu gün gerekirse yine veririz ama bu topraklarda fitneye asla izin vermeyeceğiz. Zaten bu topraklar uğruna şehit olanların ve olmaya hazır olanlarındır” diye konuştu.

“ŞEHİT VE GAZİLERİN HAKKI ASLA ÖDENEMEZ”

Şehit ve gazilerin haklarının ödenemeyeceğini belirterek sözlerine devam eden Belediye Başkanı Polat,“Bu vatan için canlarını hiçe sayarak savaşmış ve bu uğurda gazi olan vatandaşlarımız başımızın tâcıdır. Yaşadığımız bu topraklar bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin mirasıdır. Gazilerimiz ve şehitlerimiz bayrağımızı dimdik ayakta tutan değerlerimizdir. Bayrağımızın üzerindeki al rengi şehitlerimizin ve gazilerimizin canlarının rengidir. Her bir şehidimizde bayrağımızın kıymeti daha da artmaktadır” dedi.

Malatya Önce Vatan Gazi ve Şehit Aileleri Derneği tarafından bugüne kadar yapmış olduğu katkılarından dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a plâket takdim edildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Onurlu Gazi (6 yıl önce)
    Ak Partinin Derneği olmuş çıkmış önce vatan derneği bu konuda ayrımcılık yapılıyor Resmi Dernek OLan TÜRKİYE HARP MALÜLÜ GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİDİR BU RESMİ BİR DERNEK 1915 YILINDA KURULAN GENELKURMAY BAŞKANLIĞININ MUHATAP ALMIŞ OLDUĞU BİR DERNEK TİR GENEL MERKEZİ ANKARADA BULUNAN RESMİ GENEL MERKEZDİR BAŞKANI İSE MUSTAFA GÖZÜKARA DIR.
    0
    0
    Yanıtla