SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sürekli Fikir Alışverişindeyiz"

0
Güncellendi - 2018-10-20 04:08:39
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Baro Başkanlığı’na yeniden seçilen Av.Enver Han ile bir araya gelerek, görevinde başarılar diledi. Başkan Gürkan, katılımcı belediyeciliğin önemine dikkat çekerek, Malatya Barosu ile sürekli istişare içerisinde olduklarını söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Baro Başkanlığı’na yeniden seçilen Av. Enver Han ve yeni yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, başarı dileklerinde bulundu. Burada konuşan Başkan Gürkan, “Meslek kuruluşlarının başında gelen bir meslek kuruluşumuz olan Baro Başkanımızın 3'ncü kez güven tazelemesi münasebetiyle kendilerini tebrik için burada bulunuyoruz. Ben özellikle Enver beyi tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum. Netice itibariyle avukatlık mesleği gibi savunma mesleği olan ve avukatlarımızın büyük teveccühle 3 dönemdir Baro başkanlığını yürüten Enver beyin bu başarısından dolayı tebrik ediyorum. Kendilerini tercih etmelerinden dolayı da bütün avukatlarımıza teşekkür ediyorum. 3 dönemdir Enver beyle yakin çalışma içerisindeyiz. Gerek Belediyenin iş ve işlemleri ile olsun, gerek şehrin ortak işlemleri ile olsun, zaman zaman ortak toplantılarda şehrimizin geleceği açısından, istikbali açısından üzerimize düşen sorumluluklar ve yükümlülükler nedir o anlamda sürekli fikir alış verişindeyiz. Zaten bizim belediyecilik anlayışımızın temelinde ve olmazsa olmazından bir tanesi de katılımcı belediyeciliktir. Katılımcı belediyeciliğin temel ilkesi de STK'lar olsun, sendikalar olsun, kanaat ve yerel önderlerimiz olsun, meslek kuruluşlarımız ve barolarımız olsun, TSO olsun, bu tür meslek kuruluşlarımızla ortak fikir telakisi içerisinde, şehrin yol haritası ve yön pusulasının belirlenmesi hususunda istişareler içerisindeyiz. Baro başkanımızda bu istişareye açık, sürekli fikirlerini bizim daha iyi olmamız noktasında,  şehrin daha yaşanabilir olması noktasında her zaman itibar ettiğim fikirleri vardır” diyerek, Malatya Baro Başkanı Av. Enver Han’a başarılar diledi.

Malatya Baro Başkanı Enver Han ise, “Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ı ağırlıyoruz baromuzda. Kendileri 3’ncü dönem baro başkanı seçilmemiz vasıtasıyla hayırlı olsuna gelmişlerdir. Selahattin Başkanımız her kesimle irtibat kurabilen, her kurumla yüksek düzeyde diyalog kuran bir başkanımız. Şehircilik anlamında benimde takdir ettiğim bir başkanımız. Özellikle Yeşil Kuşak Projesi Malatya'ya nefes aldırmıştır. Ben kendisine baromuza vermiş olduğu destekten ve baromuzla kurmuş olduğu istişareler ve baromuzun görüşlerine vermiş olduğu önemden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız