SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sürekli Görüşme Halindeyiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:11:07
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Av. Bülent Tüfenkçi, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret ederek, ilçeye yapılan hizmetler ve projeler üzerine bilgiler aldı.

POLAT, “MİLLETVEKİLLERİMİZLE UYUM İÇİNDE ÇALIŞARAK İSTEK VE TALEPLERİMİZİ KENDİLERİNE İLETİYORUZ”

Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye ziyaretten dolayı teşekkür eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat,”Milletvekilimiz Bülent Tüfenkçi’yi ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Milletvekilimiz, AK Partinin kuruluşundan beri hizmet etmiş, çalışmış, İl Başkanlığı görevinden sonra 7 Haziran seçimlerinde Milletvekili olarak T.B.M.M.’ne giden çok kıymetli bir insandır. Milletvekili seçilmesinden sonra hiç durmadan çalışmalarına devam eden milletvekilimiz, ilçeleri, köyleri, mahalleleri, kırsal alanları dolaşarak halkımızla görüşmelerini sürdürüyor. Bu gayret ve hassasiyetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz kendisiyle sürekli görüşme halindeyiz, Yeşilyurt’a yapacağımız bütün hizmetler ve projeleri kendisine iletiyoruz,  iletmeye devam edeceğiz. Bütün milletvekillerimizle uyum içinde çalışarak istek ve taleplerimizi kendilerine ileteceğiz. Bizi ziyaret ettikleri içinde ayrıca teşekkür ederim” dedi.

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ, “BAŞKANIMIZIN GÖREVE GELDİĞİ GÜNDEN İTİBAREN EKİBİYLE YAPTIĞI HİZMETLERİ TAKDİRLE KARŞILIYORUM”

Kendisininde Yeşilyurt’lu olduğunu ve Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın hizmetlerini takdirle karşıladığını ifade eden Tüfenkçi “Malatya’nın Büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla birlikte hizmet alanı genişleyen Yeşilyurt Belediyesi çalışkan, becerikli, iş bilen ehil insanlara teslim edildi. Yeşilyurtluyum bu bölgeyi çok yakından biliyorum. Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’ın göreve geldiği günden itibaren ekibiyle yaptığı hizmetleri takdirle karşılıyorum” dedi.

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ, “ÜLKEMİZ ÇOK SIKINTILI, YENİ BİR DÖNEME GİRDİ”

Türkiye’nin son dönemlerde çok zor günlerden geçtiğini belirten Milletvekili Tüfenkçi, artan terör olayları ve son günlerdeki koalisyon görüşmelerine ilişkin olarak açıklamalarda bulundu.

AKP’nin koalisyon kurulması için sonuna kadar çaba harcadığına dikkat çeken Milletvekili Tüfenkçi, “Ülkemiz çok sıkıntılı, yeni bir döneme girdi. HDP’nin almış olduğu oylarla şımaran bir terör örgütü ve onunla beraber hareket eden birçok yapının Doğu ve Güneydoğu Anadolu’yu kan gölüne çevirmeye yönelik çabalarına şahit oluyoruz. Terör belasının yeniden hortlaması tesadüf değildir. AK Parti’nin çözüm sürecini 7 Haziran seçimlerine kadar sorunsuz bir şekilde götürdü. Seçim sonrası süreci sona erdirmeye yönelik tutum ve davranışları hep birlikte izliyoruz, şahit oluyoruz” dedi.  

TÜFENKÇİ, “MİLLETİMİZ ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMAYAN SİYASİ PARTİLERİ GÖRÜYOR”

Milletvekili Tüfenkçi, “Bizler birlik, beraberlik ve istikrarın devamı için özellikle koalisyona doğru giden süreçte azgınlaşan terör olayları, bundan sonraki süreçte ne yapmamız gerektiğinin ipuçlarını görüyoruz. Şunu açıkça gördük ki geçen zamanda AK Parti’nin dışında iktidarı düşünen, Ülkeyi düşünen başka hiçbir parti yoktur. Şu veya bu nedenle koalisyon kurmaktan ülkeyi yönetmekten çekinen veya olmayacak şartlar öne sürerek milletin içindeki sorunlara duyarsız kalan, elini taşın altına koymayan siyasi partileri görüyoruz. Milletimizde bunları görüyor. Herkes 7 Haziran seçimlerini kendi zaviyesinden okumaya çalıştı. Ama biz milletin zaviyesinden okumaya çalıştık. Milletimiz AK Partinin liderliğinde uzlaşarak ülkemizi 2019 yılına kadar gitsin dediğini anladık. Bizde AK Parti olarak bunun çabasını ortaya koyduk. Ancak gelinen noktada diğer partilerin kırmızıçizgileri ve olmazsa olmazları nedeniyle bunu gerçekleştiremedik” dedi.

TÜFENKÇİ, “ÜLKEMİZ, MİLLETİN HAKEMLİĞİNE GİDİYOR”

Tüfenkçi, “Herkes bilsin ki biz bu kritik süreçte yeni bir koalisyon olsun diye çok çabaladık. Gelinen nokta da baktık ki hiçbir parti, bu şartlarda elini taşın altına koymak istemiyor, kimi başkanlığı bahane ediyor, kimi Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki terör olaylarını bahane ediyor.  Kimi kendine göre 13 yıllık iktidarın yapmış olduğu birçok faaliyeti sorgulamanın peşinde. Ama kimse bundan sonra ülkemiz ne olacak, ekonomi ne olacak, başlatılan hizmetler ne olacak diye bir endişe taşımıyor. Gelinen noktada ülkemiz milletin hakemliğine doğru gidiyor. Aziz milletimiz önümüzdeki dönemde en doğru kararı verecektir. AK Parti olarak dün olduğu gibi bugün ve yarında milletin vereceği karara saygı duyacağız” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat konuşmalardan sonra geçtiğimiz günlerde Malatya ve Yeşilyurt’un tanıtılmasına yönelik helikopterle yapılan video kayıtları ve fotoğraf çekimlerinden elde ettikleri görüntüler üzerinden Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye yatırım yapılacak alanlar ve üzerinde çalıştıkları projelere ilişkin detaylı bilgiler aktardı.

Yeşilyurt Belediyesinin Yakınca’daki hizmet binasında gerçekleşen ziyarette AKP İl Başkan Vekili Mahmut Üner Özer, AKP İl Yönetim Kurulu Üyesi Selim Pilten, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcılarından Mehmet Güner, Haydar Şahin, Mehmet Çınar ve Muammer Zafer’de hazır bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız