SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sürekli İrtibat Halindeyiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:27:30
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, takımın form grafiğinin her geçen gün yükseldiğini söyledi. 

İldiz, Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekiplerinden Malatya Yeşilyurtspor ile bir hazırlık karşılaşması oynadıklarını ifade ederek, kendileri için iyi bir antrenman olduğunu kaydetti. 

İldiz, ligin 4. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor ile oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, iyi bir hazırlık karşılaşması oynadıklarını ifade etti. 

Forvet oyuncuları Aydın Çetin'in antrenmanda yaşadığı sakatlığın kendilerini çok üzdüğünü dile getiren tecrübeli teknik adam, "Aydın'ın ayağı antrenmanda çime takıldı ve sakatlandı. Ama bünyesi kuvvetlidir. Kısa sürede sahalara döneceğine inanıyorum" dedi.

İldiz, orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike’nin Nijerya ümit milli takım kampında bulunduğunu ifade ederek, "Azubuike, ümit milli takımıyla ilk maçını oynadı. Onlar eliminasyon sistemine göre oynuyor. Kendisiyle sürekli irtibat halindeyiz ama Kardemir Karabükspor maçına yetişip yetişemeyeceği hakkında net bir şey söyleyemiyoruz. Müsabakalarda alacakları neticelere göre davranacağız" diye konuştu.

Takım olarak zorlu bir periyoda girdiklerini dile getiren tecrübeli teknik adam, genel olarak yükselen bir form grafiklerinin olduğunu, ellerinden geldiğince bunu devam ettirmek istediklerini belirtti.  

Yeni Malatyaspor'un BAL ekibi Malatya Yeşilyurtspor ile oynadığı hazırlık karşılaşması 1-1 sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız