SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sürekli Milletin İçindeyiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:19:56
A- A+ PAYLAŞ

AKP  Malatya İl Teşkilatı yöneticileri, Konak Mahallesi’nde sorunları dinledi. 

AKP Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Malatya Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Atay ve partililerin katılımı ile Konak Mahallesi’ni ziyaret ederek, hem sorunları dinledi, hem de istişarelerde bulundular.

İl Başkanı Av. Tüfenkci, esnaf ziyaretinde bulunarak, esnafla sohbet etti. Ardından mahalleli ile toplantı yapan Av. Tüfenkci, yaptığı konuşmada çözüm sürecine değindi.

Tüfenkçi yaptığı konuşmada, “Biz buraya sizlerle bir arada olmak, sizlerle hasbihal etmek için geldik geldik. Ama aynı zamanda Türkiye’yle, bölgeyle ilgili gelişmeleri sizinle paylaşmak, sizlerin fikirlerini almak için de geldik. Sizlerin fikirlerinizi, önerilerinizi alıp ona göre hareket etmek istiyoruz. AK Parti olarak sürekli milletin içindeyiz. Her hafta mahallelere, köylere ziyarette bulunuyoruz. Vatandaşımızın derdini sıkıntısını diniyoruz ve bunları merkeze taşımada köprü görevi görüyoruz" dedi.

Türkiye’de çok önemli bir sürecin yaşandığını ifade eden Tüfenkçi, "Yıllardır devam eden bu terör sorununu bitirmek, Türkiye’ye çağ atlatmak ve Türkiye’nin kabuklarını kırması için başlattığımız çözüm sürecini yaşıyoruz. Bu Türkiye için büyük için bir fırsat ve biz bu fırsatı sonuna kadar götürmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Tüfenkçi, “Bizler, bir yeri yaparken diğer bir tarafı kesinlikle yıkmayız. Biz her zaman söylüyoruz; bizim kırmızı çizgilerimiz, milletimizin kırmızı çizgileridir. Milletimizin kabul etmediği, onay vermediği hiçbir girişimde bulunmayız. Ve yine biz, şehitlerimizin ruhunu incitecek, şehit ailelerini incitecek hiçbir icraatta bulunmayız. Ama şunu da biliyoruz ki biz bu sorunu çözmeliyiz, bu duruma artık bir son vermeliyiz. Türkiye’nin dünyada ilk on ekonomi içerisine girmesini istiyorsak, Türkiye’nin bölgesinde lider ülke olmasını istiyorsak, kişi başına düşen milli gelirimizin 10 bin dolarlardan 20 bin dolarlara çıkmasını istiyorsak bu sorunu çözmeliyiz. Düşünün teröre harcadığımız parayı çiftçimize, memurumuza, emeklimize harcasak, yatırıma dönüştürsek Türkiye bir Türkiye daha olur’’ ifadelerini kullandı.

AKP Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ise konuşmasında sürekli milletin içinde olduklarına değinerek, "Milletimiz bize bir emanet verdi. Bizler de o emanete sadık kalabilmenin gayreti içerisinde tüm ekibimizle beraber çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız