SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Süresiz Kadro Dışı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:54:57
Süresiz Kadro Dışı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da defans futbolcusu Gökhan Sinanoğlu, süresiz kadro dışı bırakıldı. 

Tarsus İdman Yurdu maçında gördüğü kırmızı kart sonrası taraftarlarla kısa süreli bir gerginlik yaşayan Gökhan Sinanoğlu, yönetime takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Yönetim kurulu yaptığı toplantının ardından Gökhan Sinanoğlu’nu süresiz kadro dışı bıraktı.

“YAPMAMAM GEREKEN BİR HAREKETTİ”

Gökhan Sinanoğlu, Tarsus İdman Yurdu maçında yaşanan tartışmadan dolayı üzgün olduğunu ifade ederek, “Tarsus İdman Yurdu maçında yaşadığım olayda yapmamam gereken bir hareket yaptım. Bunun farkındayım. O maçta, ilk düdükten itibaren kapalı tribünden bizim takıma küfürler ediliyordu. Saha içerisinde bunları net bir şekilde duyabiliyorduk. Bunlar bizi olumsuz yönde etkiliyordu. Benim olayımda ise yediğimiz ikinci golden sonra maraton tribünden birkaç kişi durmadan bana küfür ediyordu. Ben bunu olgunlukla karşıladım, tepki vermedim. Kırmızı kart yedikten sonra oyundan çıkarken çok kızgındım. Bizim kulübenin arkasında yer alan taraftarların birkaçı bana tepki gösterdi. Ben de o sinirle onlara tepki verdim. Benim tepkim biraz kendime, biraz da o birkaç kişiyeydi. Yeni Malatyaspor taraftarına kesinlikle tepki vermedim, ama benim tepkim öyle algılandı. Eğer kusurum olduysa Yeni Malatyaspor taraftarından özür diliyorum” şeklinde konuştu.

“AYRILMA KARARINI BEN ALDIM”

Takımdan ayrılma kararını kendisinin aldığını vurgulayan Gökhan, “Yeni Malatyaspor’a 3 sezondur hizmet ediyorum. Her çıktığım maçta kendi memleketimmiş gibi elimden gelen bütün mücadeleyi verdim. Bu konuda vicdanım oldukça rahat. Ayrılma fikrini tamamen ben aldım” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız