SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Süreyi İyi Değerlendirmeliyiz'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da teknik direktör Nihat Balan, hazırlıklar ve takım hakkında bilgiler verdi.

Balan , hazırlıkların en iyi şekilde devam ettiğini, ligin başlangıcına kadar eksikleri gidermek istediklerini söyledi. Hazırlık maçlarında iyi bir görüntü çizdiklerini kaydeden Balan, "Çalışmalar sonrası hazırlık maçlarıyla takımı daha yakından görme imkanına sahip olduk. Bu doğrultuda 3 hazırlık maçı oynadık. Oynadığımız hazırlık maçlarında takımdaki bütün oyuncuları deneme imkanımız oldu. Son hazırlık maçımızı Bank Asya 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor ile oynadık. Bizim adımıza iyi bir prova oldu. Futbolcuların hepsinin performansları iyiydi. Takım olarak çok iyi oynadık. 7-8 pozisyona girdik, buna karşın kalemizde fazla pozisyon vermedik. Genel olarak takımın iyi bir profili vardı" dedi.

"KALAN SÜREYİ İYİ DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUZ"

Kamp çalışmalarında takımdaki eksikleri gidermeye çalıştıklarını ifade eden Balan, "Eksiklerimizi biliyoruz. Yeni bir takımız ve takımı oturtmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla da kampı en iyi şekilde değerlendirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Özellikle takıma sonradan katılan futbolcu arkadaşlarımız oldu. Bu futbolcuların bir yandan takımdaki uyum sorununu kısa sürede atlatmaları için çalışıyoruz diğer yandan da uyguladığımız ekstra programlarla fiziki açıdan hazır hale gelmelerini sağlıyoruz. Artık
bundan sonraki süreçte kalan süreyi iyi değerlendirerek, hazır hale gelmek istiyoruz" diye konuştu.

"BÜTÜN TAKIMLARIN HEDEFİ VAR"

Tecrübeli teknik adam, ligin zorlu geçeceğinin altını çizerek, "Grup zorlu maçlara sahne olacak. Her takımın bir hedefi var. Bu doğrultuda her takım gerekli transferlerini yaparak, lige en iyi şekilde başlamak istiyoruz. Kampta gruptaki rakiplerimizin bir kısmını izleme imkanımız oldu. İyi kadroları olan takımlar var. Biz de Yeni Malatya Spor olarak hedeflerimiz doğrultusunda lige en iyi şekilde başlamak istiyoruz. Ama şunu söylemek istiyorum ki, gruptaki maçlar zorlu geçecek ve güçlü takımların
mücadeleleri izlenecek" şeklinde konuştu.

"TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR"

Transfer çalışmalarının devam ettiğini de belirten Balan, "Kamp çalışmalarımız devam ederken, diğer yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Eksiklerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda gerekli transferleri yapıyoruz. Tabi ligin başlamasına kısa bir süre kaldı ancak en doğru transferlerle sezona başlamak istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız