SON DAKİKA
SON DEPREMLER

El Nusra Örgütü'nden 2 Kişi Tutuklandı

0
Güncellendi - 2016-11-08 16:03:21
El Nusra Örgütü'nden 2 Kişi Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da düzenlenen operasyonda yakalanan Suriye’deki El Nusra Cephesi terör örgütüyle bağlantılı olduğu iddia edilen 4 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Suriye’deki çatışma bölgelerinde faaliyet yürüten terör örgütüyle irtibatlı olan ve bu örgüte eleman kazandırma faaliyeti içinde bulunanlara yönelik soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi ekiplerince eş zamanlı operasyon sonucunda 4 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerin ardından Adliye'ye sevk edilen 4 şüpheliden 2’si Malatya Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklanırken, 2 şüpheli ise adli kontrol kararı ile serbest kaldı.

Valilik, polisin gerçekleştirdiği operasyonlardan birinin El Nusra Cephesi mensuplarına yönelik olduğunu açıklamıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

suriyeli

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • MURAT (7 yıl önce)
    İyi okuyup iyi anlayın, bu örgütün Işid, Daeş, El Kaide gibi teröristlerle ilgisi bağlantısı yok. Halka savaş açmıyor, camilere türbelere karışmıyor, karşısındakileri kafir diye dışlamıyor, sadece askeri noktaları hedef alarak asil görevi Esed rejimini indirmek olarak bilinip izleniyor...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Polat (7 yıl önce)
    Isid e malatyadan eleman gonderen kesim mi aciklarmisiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bosbos konusma
    0
    0
    Yanıtla