SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Suriye mi Yaptı...?

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:38:41
Suriye mi Yaptı...?
A- A+ PAYLAŞ

Başbakan'ın Erdoğan'ın NBC televizyonuna verdiği röportajda Amerika'nın Suriye'ye müdahale etmesi gerektiğini söylemişti.

Başbakan Erdoğan ABD ziyaretine 1 hafta kala Amerikan NBC kanalına röportaj verip Suriye'de uçuşa yasak bölge ilan edilmesine destek vereceklerini söylemişti.

Erdoğan, ABD'nin Suriye'de uçuşa yasak bölge uygulaması konusunda adım atması halinde Türkiye olarak buna "evet" diyebileceklerini söyledi.

"OBAMA'NIN KIRMIZI ÇİZGİSİ GEÇİLDİ"

"Rejimin kimyasal silahlar ve füzeler kullandığı açık" diyen Erdoğan, silahların ne zaman ve nerede kullanıldığına dair detay vermedi, ancak ABD Başkanı Barack Obama'nın, ABD'nin harekete geçip geçmemeye karar verme noktasında "kırmızı çizgisi"nin geçildiğine inandığını belirtti.

Erdoğan, "Bu çizgi çok önceden geçildi" ifadesini kullanmıştı.

ŞUBAT AYINDA DA CİLVEGÖZÜ'NDE SALDIRI OLMUŞTU

Hatay/Reyhanlı Cilvegözü Sınır Kapısında, 11 Şubat 2013 tarihinde kanlı bir teröreylemi gerçekleştirilmişti.

Cilvegözü saldırısı sonrası 17 kişi hayatını kaybetmişti. Olay sonrası 1'ü Türk 4 Suriyeli tutuklanmıştı.

Başbakan'ın ABD ziyareti öncesinde böyle bir patlamanın olması Esad ve yönetiminin  Erdoğan'a "Sen Amerika'ya giderken ben de buraları patlatırım" mesajını verdiği ifade edildi.

İç İşleri bakanı Muammer Güler'in yaptığı açıklamada " İki ayrı arabayla patlamanın gerçekleştiğini" açıkladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız