SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Suriye'deki Durumu Görüştüler"

0
Güncellendi - 2017-11-03 05:45:28
A- A+ PAYLAŞ

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Rus Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un ABD’li mevkidaşı Rex Tillerson ile yaptığı telefon görüşmesinde terörle mücadele ve Suriye’de ulusal diyalog konularına ilişkin değerlendirmede bulunduklarını bildirdi.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, telefon görüşmesi yaptı. Rus Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, iki bakanın Suriye’deki terörist merkezlerinin ortadan kaldırmanın ve krize siyasi bir çözüm bulmak için diyalog kurmanın yollarını tartıştığı belirtildi. Açıklamada, “Suriye’deki terör yuvalarını ortadan kaldırma ve BM Güvenlik Konseyi'nin 2254 sayılı kararı uyarınca ulusal bir diyalog geliştirerek ülkedeki siyasi çözümüne uluslararası desteğin aktif hale getirilmesi ile ilgili güncel konular görüşüldü” denildi.

Moskova, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız