SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Suriyeliler İçin Market Açıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:11:25
Suriyeliler İçin Market Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Suriyeli mülteciler için Malatya'da kurulan konteynır kente Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi süpermarket şubesi açtı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz, “Suriyeli mülteci vatandaşlar için Malatya'da yapılan konteynır kent, dünya standartlarının üzerinde dizayn edilmiş. Hemen hemen her şeyin düşünüldüğü konteynır kente market ihtiyacını da Esenlik karşılayacak. Malatya Merkez Fatih Köyü 1. Organize Sanayi Bölgesi arka kısmında Beydağı Konaklama Tesisleri'ne kısa bir sürede 350 metrekare satış alanı olmak üzere 700 metrekare alana süpermarket şubesi açmış olduk. Suriyeli vatandaşlar artık her türlü ihtiyaç malzemesini bu şubemizden kolaylıkla tedarik edebilecekler. Şubemizde Arapça bilen personellerimiz alışverişe gelenlere tercümanlık yapacak” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız