SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Suriyeliler Kapıştı: 5 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:20:38
Suriyeliler Kapıştı: 5 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Suriyeli akrabaların bir birlerine saldırması sonucunda 2’si bıçaklanma sonucunda toplam 5 kişi yaralandı.

Olay, Yamaç Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, akraba olan ve  Suriye’nin Halep şehrinden Türkiye’ye mülteci olarak gelen akrabalar arasında çıkan kavgada taraflar bir birlerine bıçakla saldırırken, yine karşılıklı olarak birbirlerini darp ettiler. Kavga da 2’si bıçakla olmak üzere toplam 5 Suriyeli yaralandı.

Olayda bıçakla yaralanan Mahmod Alakil ile darp sonucu yaralanan Mahmod Alakil ve Ahmet Cihad Elakol Malatya devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, bıçaklanan 1  Suriyeli ile darp sonucu yaralanan diğer Suriyeli ise taraflar karşı karşıya gelmemesi için Turgut Özal Tıp Merkezi’ne  sevk edildi.

Olaya müdahale eden polis ekipleri olaya karışan bazı şüpheli Suriyelileri gözaltına alırken, olay yerinde kavgada kullanılan bıçaklara ise el konuldu.

Başlatılan soruşturma sürüyor.

İŞYERİ KURŞUNLANDI..

Öte yandan, Yakınca'daki Oto Galericiler Sitesi'nde bir işyerine gündüz saatlerinde av tüfeğiyle ateş açıldığı, olayda ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız