SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Suriyelilere Giyecek Yardımı

0
Güncellendi - 2016-07-31 02:05:52
Suriyelilere Giyecek Yardımı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından Malatya Beydağı Konaklama Tesisi'nde bulunan Suriyelilere verilmek üzere bir TIR dolusu giyim yardımı yapıldı. Malatya İl Afet ve Acil Durum Müdürü Hamza Demiralp, bu tür yardımlara ihtiyaç olduğunu söyledi.

Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve hayırseverlerin bağışları ile toplanan kıyafetler, Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı aracılığı ile Malatya Beydağı Konaklama Tesisi'nde bulunan Suriyelilere verilmek üzere bir TIR dolusu giyim yardımı, Malatya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi. Yardım malzemelerini Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’den teslim alan Malatya İl Afet ve Acil Durum Müdürü Hamza Demiralp, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a teşekkür ederek, "Burada bir kampımız var 10 bin kişi kapasiteli. Oradaki insanlarla 4 yıldır beraberim ve yakinen vatanından ayrı olmanın ne demek olduğunu onlardan görüyorum. Onların vatan özlemini görüyorum. Bu gibi yardımlar, onların ihtiyacını görüyor. Malatya'mız bu işe heveslidir. Belediyelerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız bu işe canı gönülden destek veriyorlar. Bu günde Battalgazi Belediyesi yardımda bulundu. Başta Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Bülten

a1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız