SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Suriyelilere İlaç Yardımı

0
Güncellendi - 2017-03-13 21:29:00
Suriyelilere İlaç Yardımı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Suriyeli mültecilere 79 bin TL değerinde ilaç yardımında bulunuldu.

İYİLİKDER aracılığıyla Suriyeli mağdurlara gönderilen son ilaçların 84 koli olduğu açıklandı. Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü tarafından Malatya genelinde toplanan ilaçlar, çeşitli bölgelerdeki kamplarda kalan Suriyelilere bir nebze olsun derman olacak.

79 bin TL değerinde olan ilaçların, çeşitli rahatsızlıklar ile kronik hastalık ilaçları olduğu kaydedildi. 84 koli içerisindeki ilaçlar, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ziya Kesriklioğlu tarafından İYİLİKDER Malatya Temsilciliği yetkililerine teslim edildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilaç yardımlarının devam edeceği belirtildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız