SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Suriyelilere İlaç Yardımı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:31:02
Suriyelilere İlaç Yardımı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’dan Suriyeli mültecilere ilaç yardımı gönderildi.

İnsani Yardım Vakfıyla (İHH) ve Malatya Büyükşehir Belediyesi ortak yürütülen kampanya sonunda elde edilen ilaçlar, Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü önünde düzenlenen törenle İHH Malatya Şube Başkanı Ömer Derin ve vakıf yöneticilerine teslim edildi.

Düzenlenen törene Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen, Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Turan, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ziya Kesriklioğlu ile bazı şube müdürleri katıldı.

Toplanan ilaçlar Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bulunan ve savaş mağduru Suriyeli mültecilerin kaldığı kampa gönderilecek. Toplanan ilaçların içinde, kalp, tansiyon, astım, bronşit, kanser, diyabet, beslenme maması, beslenme sondası gibi çeşitli ilaçlar bulunuyor.

9 bin 669 kutu ve 175 koliden oluşan ilaç yardımının toplam mali değeri ise 140 bin lira. Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıl da Gaziantep ve Hatay’da bulunan kamplara toplam değeri 180 bin lira olan, 12 bin 772 kutu ilaç göndermişti.

Büyükşehir Belediyesinin son 2 yılda Suriyelilerin yaşadığı kamplara gönderdiği ilaçların maddi değerinin 320 bin lira civarında olduğu kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız