SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Suriyelilere Kışlık Yardımı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:45:04
Suriyelilere Kışlık Yardımı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’daki konteynır kentte bulunan Suriyeli mültecilere kışlık ihtiyaçlarının giderilmesi için Doğanşehir ilçesinde yardım toplandı.

İlçeye bağlı Sürgü beldesinde Çok Programlı Lisesi’nin organizesinde Sürgü, Erkenek Kurucaova ve köylerinde toplanan bir kamyon battaniye, giysi, Doğanşehir Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Söylemez ve Şube Müdürleri Okul Müdürü Özmen Düz ve okul müdürlerine teslim edildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Doğanşehir Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Söylemez, “Malatya ilinde konteynır kentte kalan Suriyeli mülteciler için kullanmadığımız giysiler battaniye gibi ürünleri toplayarak, ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırmak adına Doğanşehir İlçe Öğrenci Meclisi Başkanı seçilen öğrencimiz Mehmet Seyit Sülü başkanlığında okul Müdürümüz Ergün Coşkun, Müdür Yardımcımız Necip Katı, İngilizce Öğretmenimiz Sevgi Öztorun, denetimde 13-22 Kasım tarihleri arasında sürdürülen kampanyada toplanan giysi ve battaniyeler konteynır kente ulaştırılacak” dedi.

Çok Programlı Lise Müdürü Ergün Coşkun ise kampanyaya destek veren Sürgü Belediye Başkanına, Güzel Köy muhtarına, öğrenci ve ailelerine tek tek teşekkür etti.

Yardımlar daha sonra Sürgü'den hareket ederek Malatya konteynır kente gönderildi.

DARENDE'DEN YARDIM GÖNDERİLDİ

Malatya’nın Darende ilçesinden Suriye’ye bir TIR yardım malzemeleri gönderildi.

 

İlçe Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan yardım çadırına 15 gün toplanan giyecek, battaniye ve yiyeceklerden oluşan ihtiyaç malzemeleri, bugün İlçe Belediye Başkanı İsa Özkan, İlçe Müftüsü Ahmet Varol, diğer ilgili ve yetkililerin katılımı ve dua edilmesiyle gönderildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız