SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Suriyeli'ye Satırlı Saldırı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:35:04
Suriyeli'ye Satırlı Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Suriye uyruklu bir şahıs, uğradığı saldırı sırasında dövüldü ve başından satırla yaralandı.

Olay, gece Çevreyolu Şire Pazarı civarında meydana geldi. Bir şahsın yaralı olduğu ihbarı üzerine giden polis ekipleri, Suriye uyruklu olduğu bildirilen Ahmet Muarrey adlı şahsı buldular. Kimliği belirsiz saldırgan ya da saldırganlar tarafından başından satırla yaralanan ve dövülen şahıs, çağrılan ambulansla Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili araştırmaya başladı.

Şahsın, Beydağı Konteyner Kent'te barındırılan Suriyeli mültecilerden mi yoksa yasadışı yollardan kente gelmiş biri mi olduğu konusunda bilgi alınamadı.

SINIRDA ÖLDÜRÜLDÜLER, CESETLER MALATYA'YA GÖNDERİLDİ..

Öte yandan Mardin Valiliği sınırdan kaçak yollarla Türkiye'ye giriş yapan ve güvenlik güçleri tarafından öldürülen 3 Suriyeli ile ilgili açıklama yaptı.

Sınırdan kaçak yollarla Türkiye'ye giriş yapan ve güvenlik güçleri tarafından öldürülen 3 Suriyeli olayı ile ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi. Açıklamada, "Yasadışı yollardan sınırı geçmeye çalışan bir gruba, görev değişimi maksadıyla Nusaybin'den il merkezine intikal etmekte olan polis özel harekat timi tarafından, Nusaybin- Kızıltepe yolunun 9'uncu kilometresinde müdahale edilmiş, olay esnasında Suriye uyruklu 3 şahıs hayatını kaybetmiştir. Olayla ilgili olarak Nusaybin Cumhuriyet Başsavcılığı'nca adli soruşturma başlatılmıştır. Söz konusu cenazeler yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderilmiştir" denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız