SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sürpriz Olmadı! 1-2

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Sakaryaspor'la oynadığı karşılaşmayı, Taner'in golüyle öne geçmesine karşın, 2-1 yenik bitirdi. 70. dakikada Hakan Söyler ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kalınca, Malatyaspor maçı 10 kişi tamamladı. Teknik direktörün istifasının ardından futbolcularından Kaleci Fevzi, Muammer, Emre Aktaş, Mehmet Deliorman, Emre Tayfur ve Olcay Çınar'ın kenti terketmesiyle durumu daha da zorlaşan Malatyaspor'da Pazartesi günkü girişimler yeni bir hava estirirken, Sakaryaspor maçından önce İnönü Stadı'nda Malatya Belediyesi'nin Malatyaspor'a 1.5 trilyonluk yardım yapacağı anons edildi. Tribünleri dolduran yaklaşık 5 bin civarındaki taraftar bu duyuruyu alkışla karşıladılar. Malatyaspor sahaya bayram kutlamasına ilişkin bir pankartla çıktı. Maçın başlama vuruşundan önce şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Tribünlerden "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez", "Kahrolsun PKK" sloganları atıldı. Karşılaşma D Spor Kanalı'ndan naklen yayınlandı. Alt yapı teknik direktörü Sinan Alkış yönetiminde sahaya çıkan Malatyaspor, mağlubiyete rağmen maç sonunda taraftarlarca alkışlandı. Bazı futbolcular gözyaşlarını tutamadılar. Soyunma odasına giren takım, taraftar tezahüratı üzerine bir kez daha sahaya çıkıp, alkışlandı.

STAD: İnönü

HAKEMLER: Süleyman Abay, Cemal Bingül, Mehmet Yıldırım, 4. hakem Erdoğan Özkaya,

MALATYASPOR: Emrah, Serdar, Serkan Dökme, Ramazan (Dk.74 Zafer), Mustafa Sert, Ahmet Yıldırım (Dk.87 Ulaç), Güngör, Hakan Söyler, Mahmut Acar, Taner, Atilla (Dk.81 Mehmet Budak),

YEDEKLER: Yk. Eray, Ulaç, Zafer, Alper, Engin, Mehmet Budak, Eyüp Kadri,

SAKARYASPOR: Bora, Onur, Hamza, Volkan, Erman, Murat (Dk.80 Mustafa), Mehmet, Burak (Dk.90 Ercan), Serdal (Dk.58 Eray), Abdulvahit, Ferdi,

YEDEKLER: Yk.A.Kadir, Eray, Mustafa, Taner, Arif, Ercan, Yaşar.

GOLLER: Dk.49 Taner (Malatya), Dk.70 Ferdi ve Dk.85 Mustafa (Sakarya)

SARI KARTLAR: Dk.48 Hakan Söyler (Malatyaspor), Dk.65 Burak, Dk.73 Abdulvahit, Dk.75 Ferdi (Sakarya)

KIRMIZI KART: Dk. 70 Hakan Söyler (Malatyaspor- ikinci sarıkarttan)

3. dakikada gelişen Sakarya atağı cezaalanını karıştırdı. En son Burak topa sahip oldu ve vurdu, aut.

6. dakikada Sakarya yine atak geliştirdi. Cezaalanı içerisinde Murat'ın vuruşunda topu kaleci Emrah almayı başardı.

19. dakikada Malatyaspor atağı soldan gelişti. Güngör'ün cezaalanı yayına çıkarttığı topa Serdar gelişine vurdu. Yandan aut.

21. dakikada Serkan Dökme, Sakarya cezaalanı çaprazından sert vurdu, yan filelerde kaldı.

24. dakikada Ramazan'ın ortaladığı topu alan Atilla, Sakarya kalecisi ile karşı karşıya dokundu, aut.

27. dakikada Ramazan soldan ortaladı, Taner kafayı vurdu. Kaleci aldı.

30. dakikada Malatyaspor'un kontraatağında sağdan Serdar ceza alanı çizgisine kadar geldi. 6 pas içerisinde bulunan Taner ve Atilla'ya topu aktarmak istedi, ancak Taner'i aşan top taça çıktı.

35. dakikada Sakarya atağında Abdulvahit'in pasında Murat bekletmeden topa vurdu. Kaleci Emrah'ın eline çarpan top kornere çıktı.

40. dakikada Serdar'ın pasında Taner topu aldı, vurdu, kalecide kaldı.

43. dakikada Ramazan pasını aktarmak istedi. Atilla'dan önce kaleci Bora çıkarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

İlk yarı 0-0 kapandı.

49. dakikada Malatyaspor'un golü geldi. Orta alandan getirilen topla sağda buluşan Serdar cezaalanına girdi, 6 pasa çıkarttığı top Atilla'yı geçti, uygun durumdaki Taner'in önüne düştü. Taner, yakın mesafeden vurdu ve golü attı: 1-0

64. dakikada Serdar'ın ortaladığı topu Taner göğsüyle Atilla'nın önüne indirdi. Kalesini zamanında terkeden Bora, topa hakim oldu.

67. dakikada Serkan Dökme'nin ara pasında topu alan Atilla cezaalanına girdi, auta çıktı.

70. dakikada orta alandan çıkarılan pasta topa Hakan Söyler elle müdahale etti. Hakem avantaja bıraktı. Topla buluşan Sakaryaspor'lu Ferdi cezaalanına girdi, kaleciyle karşı karşıya iken vurdu ve topu ağlara gönderdi: 1-1 Hakem golden sonra, Malatyasporlu Hakan Söyler'i ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyundan attı.

74. dakikada Malatyaspor'da Ramazan Kahya'nın yerine Zafer oyuna dahil oldu.

75. dakikada Sakarya atağında Eray'ın pasından gelen topa Burak vurdu, aut.

77. dakikada Malatyaspor atağında Güngör'ün cezaalanı içerisinden sert şutunda Bora tokatlayarak topu uzaklaştırdı.

85. dakikada Sakaryaspor'un ikinci golü geldi. Sakarya atağında topla buluşan Mustafa, ceza yayı üzerinde sert vurdu. Emrah uzanmasına rağmen top köşeden ağlara gitti: 1-2

Hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

Karşılaşma 2-1 konuk takımın üstünlüğüyle bitti.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız