SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sürprizler Olabilir"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:21:22
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da kulüp basın sözcüsü Enes Perçin, yönetim kurulunun transfer çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek, “Transfer çalışmalarına yoğun bir mesai harcıyoruz. Sürprizler olabilir” dedi. 

Dış transferde son olarak tecrübeli orta saha oyuncusu Fahri Tatan’ı kadrolarına kattıklarını anımsatan Perçin, “Geçen hafta iç transferimizi bitirmiştik. İç transferin bitmesinin ardından dış transfere yoğunlaştık. Dış transferde de 4 futbolcuyu kadromuza kattık. Bunun yanı sıra 4-5 futbolcu ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Son olarak daha önceden Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta forma giymiş ve milli takımda da görev yapmış olan Fahri Tatan’ı kadromuza kattık. Fahri Tatan'ın tecrübesiyle, takımımıza büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Perçin, transferde sürprizlerin olabileceğini de ifade ederek, “Birçok isimle görüşüyoruz. Hocamızın listesi doğrultusunda görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Herhangi bir isim söylemek doğru olmaz. Ama transfer çalışmalarına yoğun bir mesai harcıyoruz. Sürpriz olabilir” ifadesini kullandı.

Kamp dönemini iyi değerlendirip, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini dile getiren Perçin, “Takımımız Malatya’daki çalışmalarını tamamladı. 23 Temmuz’da Ankara Kızılcahamam Patalya Tesisleri'nde ilk etap kamp çalışmalarımız başlayacak. Arife gününe kadar takımımız ilk etap kamp çalışmalarını sürdürecek. Bayram dolayısıyla 3 gün ara vereceğiz. Daha sonrada da Kocaeli Kartepe’te Green Park’ta ikinci etap kamp çalışmalarımız başlayacak. Kamp dönemini iyi değerlendirip, lige iyi başlamak istiyoruz. İnşallah istediğimiz gibi bir sezon olur” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız