SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sürücü Güçlükle Çıkarılabildi..

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:47:28
Sürücü Güçlükle Çıkarılabildi..
A- A+ PAYLAŞ

Turgut Özal Bulvarı Askeri Lojmanlar Kavşağı'nda iki otonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece yarısından sonra meydana geldi. Erol Tutal yönetimindeki 44 FF 591 plakalı otomobil ile Hasan Basri Tuna yönetiminde bulunan 44 KY 800 plakalı otomobil, hız ve dikkatsizlik sonucu çarpıştı. Kaza sırasında 44 KY 800 plakalı oto refüje, 44 FF 591 plakalı oto ise çarpışma yerinden 50 metre uzağa savruldu. Kazada araç sürücüleri Erol Tutal ve Hasan Basri Tuna ile Nusret Ercan adlı yolcu yaralandılar. Kazanın haber alınmasıyla birlikte olay yerine ambulans, polis ve itfaiye ekipleri ile AFAD ekibi sevkedildi. Otosunda sıkışan Erol Tutal, itfaiye ve AFAD görevlileri tarafından güçlükle çıkarılabildi. Yaralılar, ambulanslarla Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar. Yaralılardan Erol Tutal'ın durumunun ağır olduğu bildirildi.

İki otonun çarpıştıktan sonra kontrolsuz bir şekilde savrulmaları sırasında başka araçların kazaya karışmaması şans olarak nitelendirilirken, kaza sırasında kavşaktaki trafik ışıklarının yanmamasının da kazanın nedenlerinden biri olduğu öne sürüldü. Araştırma ve soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız