SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sürücü Öldü

A- A+ PAYLAŞ

Köyden mezraya gitmekte olan traktörün şarampola yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 48 yaşındaki sürücü yaşamını yitirdi. İldeki kazalarda ise 18 kişi yaralandı.

Akçadağ ilçesi Doğanlar Köyü Kızılalan Mezrası’ndan Kürtpınarı Mezrası yönüne gitmekte olan 48 yaşındaki H.T. yönetiminde bulunan 21..247 plakalı traktör şarampola yuvarlandı. 15.00 sıralarındaki kaza sırasında traktör sürücüsü kaza yerinde öldü.

DİĞER KAZALAR..
00.30 sıralarında Çevreyolu’nda 31 yaşındaki İ.T. yönetiminde bulunan 44..050 plakalı araç Elazığ yönüne giderken, sağ tarafta park halinde bulunan 38 yaşındaki A.G... yönetimindeki 44..450 plakalı araç, sinyal vermeden yola çıktı. İki araç bu sırada çarpıştı. Kazada İ.T. ile araçta bulunan 54 yaşındaki M.T. ile 36 yaşındaki H.G., 33 yaşındaki N.Ç. yaralandılar. Kaza yerine gelen polislere 32 yaşındaki T.T.’nin kendisinin sürücü olduğunu söylemesine karşın görgü tanıkları ikinci aracı A.G.’nin kullandığını söyleyince, T.T. hakkında suçu üstlenmekten işlem yapıldı.

Beylerderesi Yeşilyurt yol ayrımında 47 yaşındaki B.Z. yönetiminde bulunan 44..144 plakalı oto ile 47 yaşındaki R.G. yönetimindeki 44..210 plakalı minibüs çarpıştı. Kaza sırasında iki sürücünün yanı sıra minibüste bulunanlardan A.Ö., S.D., Y.P., K.P., İ.V., S.D., F.K.. ve E.Ş. adlı şahıslar yaralandılar.

Cezmi Kartay Caddesi’nde S.Ö. adlı genç yönetimindeki bisikletle 40 yaşındaki R.Ö.’ye ait park halindeki 44..168 plakalı otoya çarptı ve yaralandı.

Cevatpaşa Mahallesi’nde 21 yaşındaki A.Y. yönetimindeki 44..799 plakalı otoyla geri manevra yaparken 36 yaşındaki S.Ç.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

Cevherizade Mahallesi’nde 19 yaşındaki F.C. motosikletiyle giderken, park halinde bulunan 37 yaşındaki M.D.’ye ait 72..225 plakalı otoya çarptı ve yaralandı.

Doğanyol Koldere mevkiinde 16 yaşındaki F.Ö. yönetiminde bulunan 44..717 plakalı motosikletin şarampola yuvarlanması sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız