SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sürücü Seçim Bürosunu Açtı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:57:09
Sürücü Seçim Bürosunu Açtı
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Milletvekili aday adayı Avukat Yusuf Sürücü, CHP’nin ilk seçim bürosunu açarak, 7 Haziran genel seçimlerinde “iktidar ipini göğüsleyeceğiz” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili aday adayı Avukat Yusuf Sürücü, 7 Haziran genel seçimlerinin ilk seçim bürosunu açtı. İşık İş Merkezi’ndeki CHP’li Sürücü’nün seçim bürosunun açılışına CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, CHP Battalgazi İlçe Başkanı Abbulvahap Azabar, CHP Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncer, Elektrikçileri Oda Başkanı ve CHP Malatya eski İl Başkanı Hüseyin Baştürk, CHP Malatya Milletvekili aday adayı Hulusi Porgalı ile CHP’liler katıldı. 

İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ BAŞLATIYORUZ

CHP Malatya Milletvekili aday adayı Avukat Yusuf Sürücü seçim bürosunun açılış konuşmasını yaptı. Sürücü, seçim bürosuna gelip kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek; “Bu gün seçim bürosunun açılışını yaparak, Malatya’da CHP’nin 7 Haziran’daki iktidar yolundaki en önemli adımını atmış bulunuyoruz. CHP günümüz Türkiye’sinde çağdaş, modern, cumhuriyetin ilerlemesi ve tüm toplumun kendisini özgür bir biçimde ifade etmesi için ekonomik anlamda refah seviyesinin yükselmesi ve insan hak ve özgürlükleri gelişmesi, toplumsal düzenin yerleşmesi için iktidar yürüyüşüne burada başlamış bulunmaktayız. Ben de CHP’de uzun yıllar siyaset yapan bir arkadaşınız, bir hukuk adamı olarak CHP iktidarına katkı sunmak için adım atmış bulunmaktayım. Bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarıma ve tüm partili ve Malatyalılara teşekkür ediyorum. İnşallah emeklerimiz boşa gitmez ve CHP uzun yılar sonra Malatya’da da iktidar ipini göğüsleyecektir” diye konuştu. 

KİRAZ: BU HEYECANLA İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, CHP Malatya Milletvekili aday adayı Avukat Yusuf Sürücü’nün seçim bürosunun açılışını gerçekleştirmekten dolayı mutlu olduklarını vurgulayarak, seçim bürosunun hem CHP’ye hem de Avukat Yusuf Sürücü’ye hayırlı olmasını, girdiği yarışta da başarılar diledi. CHP için asıl olan kendi içinde verdiği mücadeleden ziyade el ele, kol kola girerek ülkenin karanlık gidişine son vermek olduğunu söyleyen Kiraz, bunun için böyle coşku ve heyecanlarla hep birlikte iktidara yürüyeceklerini, bu duygu ve düşüncelerle seçim bürosunun hayırlara vesile olmasını diledi.  

PORGALI: OMUZ OMUZA MÜCADELE EDECEĞİZ

CHP Malatya Milletvekili aday adayı Hulusi Porgalı ise CHP’li Avukat Yusuf Sürücü’ye her zaman abi dediğini, bundan sonra da demeye devam edeceğini belirterek, “Beraber aday adayı oldukları yolda omuz omuza mücadele etmeye devam edeceğiz. Gördükleri bu kalabalık coşkunun ise CHP’nin iktidara doğru gittiğinin göstergesidir. İlk adımı da Avukat Yusuf Sürücü seçim bürosunu açarak atmıştır. 7 Haziran genel seçimlerinde Malatya’da en az 2, 3 milletvekili alacağına da yürekten inanıyorum” dedi. 

BAŞTÜRK: SÜRÜCÜ’NÜN CHP’YE KATKISI ÇOKTUR

Elektrikçiler Odası Başkanı ve CHP Malatya eski İl Başkanı Hüseyin Baştürk ise Avukat Yusuf Sürücü’nün CHP’ye hem geçmişte hem de günümüzde çok büyük katkısı olduğunu belirterek, seçim bürosunun hayırlı olmasını temenni etti. 

AĞBABA: PARTİMİZE GÜÇ VERDİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP’li Yusuf Sürücü’nün seçim bürosu açılışına yarım saat geç katıldı. Ağbaba, CHP’nin 56 ilde ön seçim yaptığını ifade ederek, “Bu illerden bir tanesi de Malatya. Malatya’da da çok değerli arkadaşlarımız aday adayı oldular. Bugün de adayımız Avukat Yusuf Sürücü’nün seçim bürosu açılışı için buradayız. Partimizde geçmişi ve emeği olan bir arkadaşımız. Ayrıca Malatya Çağdaş Avukatlar Dernek Başkanıdır. Bu partimiz açısından çok önemli. Partimize güç verdi. Kutluyorum ve başarılar diliyorum. 7 Haziran’da CHP Malatya’da hedeflediği başarıyı elde eder. Bu süreçte Yusuf Sürücü’nün de katkısının çok olacağına inanıyorum. Seçim bürosunun hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız