SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sürücü Serbest!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, içinde gelin ve damadın da yer aldığı 7 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı trafik kazasına neden olan sürücünün serbest bırakıldığı bildirildi.

Malatya - Ankara karayolu 17. kilometre Yeşilyurt ilçesi Görgü köyü mevkiinde Y.O. (37) isimli polis memurunun yönetimindeki trafiğe tescil edilmemiş plakasız Wolksvagen Transporter marka minibüs ile seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizliği nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek beton elektrik direğine çarpması sonucunda araç takla atarak yanmış, minibüs içinde bulunan gelin Hedibe Eren ile damat Hüseyin Ordulu, Hatice (70), İdris (47) Büşra (14), Enes (16) Ordulu ve Semiha Aydınoğlu (60) adlı kadın yaşamını yitirmişti. Sürücü Y.O ve diğer yolcular S.O. (17) isimli kız, E.O. (13) isimli çocuk, Z.O. (3) isimli kız çocuk, B.O. (34) isimli kadın ve Z.O. (40) isimli kadın yaralanmıştı. Yaralılar Beydağı Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmışlardı.

Şanlıurfa'dan Samsun'a gelin götürürken, jandarma raporuna göre "dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu" meydana gelen kazada sürücü ve polis memuru olduğu belirtilen ve ölenlerin akrabası olan Y.O. çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Samsun'un Terme ilçesinden Ordulu soy isimli aileden olan polis memurunun yakınlarının şikayetçi olmaması nedeniyle tutuksuz yargılanacağı öğrenildi.

Bu arada gelin Hedibe Eren için memleketi Şanlıurfa'da cenaze töreni düzenlendi. Miskinler Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine Babası Seydi Eren ile çok sayıda yakınları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Hedibe Eren'in cenazesi Harran kapı aile mezarlığında toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız