SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sürücüler Dikkat!. Anıt Önünde 1.5 Ay Süreyle..'

0
Güncellendi - 2016-10-08 03:23:08
'Sürücüler Dikkat!. Anıt Önünde 1.5 Ay Süreyle..'
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Atatürk Anıtı önünde yapılacak yeni menfez çalışması nedeniyle, Atatürk- Hastane ve Mehmet Buyruk caddeleri bağlantısında trafiğin tek şeritten işleyeceği, zaman zaman da ulaşıma kapatılacağı bildirildi ve sürücüler uyarıldı.

Büyükşehir Belediyesi'nin açıklaması şöyle:

"Atatürk Caddesi Anıt önü Şehit Hamit Fendoğlu Caddesi İle Yunus Emre Caddesinin kesiştiği noktada bulunan kanalı, alttan birleştirecek olan yeni menfez çalışması yapılacaktır.

Çalışmalara istinaden altyapı kurumlarına ait altyapı şebeke hatlarında da deplase çalışmaları yapılacaktır.

Söz konusu çalışmalar altyapı deplaseleri de dahil olmak üzere, 7 Ekim Cuma günü sabah 09.00’da başlayıp 20 Kasım 2016 tarihinde tamamlanacaktır.

Bu süreler içerisinde yol kontrollü olarak tek şeritten, gerekli durumlarda ise tamamen trafiğe kapatılacaktır.

Bu nedenle sözkonusu güzergahı kullanacak araç sürücülerinin 7 Ekim – 20 Kasım 2016 tarihleri arasında alternatif güzergahları kullanmaları, oluşabilecek sorunları önlemiş olacaktır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • İbrahim Kömür (7 yıl önce)
    Sabah erken kalkan Kanalboyu'nu trafiğe kapatıyor. Her gün bir bahane ile bu yol kapalı zaten. 2 ay da bu yüzden kapansın bakalım...
    0
    0
    Yanıtla
  • MÜHENDİS (7 yıl önce)
    FAHRİ KAYAHAN CADDESİNDEKİ YOL VE KANAL ÇALIŞMASI SIRASINDA RASTGELE ÇALIŞMA YAPILMAKTADIR.YER ALTI ELEKTRİK KABLOLARI.ALÇAK GERİLİM VE ORTA GERİLİM KABLOLARI MÜTEAHİDDİN O KADAR ÖZENEREK YAPMASINA RAĞMEN BAZI KISIMLARDA YENİDEN HARFİYAT ÇALIŞMASI YAPILMASINDAN DOLAYI KABLOLAR ZARAR GÖRMEKTE VE DAHA SONRA ÜZERİ TEKNİĞİNE UYULMADAN KAPATILMAKTADIR.BUDA ELEKTRİK ARIZALARINA VE KESİNTİLERE SEBEP OLMAKTADIR.İLGİLİLERİN DİKKATİNE.TABİ İLGİLENİRLERSE. NOT:BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİNDE EN AZ DÖRT TANE ELEKTRİK MÜHENDİSİ VAR.
    0
    0
    Yanıtla
  • halil (7 yıl önce)
    sahipsiz memleket.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahap gülezgin (7 yıl önce)
    ben yapıyorum, hoşunuza giderse ekime gitmese kasıma
    0
    0
    Yanıtla
  • fbay (7 yıl önce)
    bilgilendirme adına güzel...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit (7 yıl önce)
    Malatyalı ancak bu kadar güzel özetlenirdi değirmen gitmiş şak şagının derdinde belediyemiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent beyaz (7 yıl önce)
    Okul bölgesi bahsi geçen yol okullar kapalıyken neden yapılmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • o kadarını düşünebilselerdi şehir bu halde olmazdı , haftanın 5 günü sular kesik , kaldırımlar esnafın işgalinde , şehir merkezinde gençlerin futbol oynayacağı tek birtane futbol sahası kalmamış , dolmuşçular her caddede kendilerine bir durak bekleme noktası oluşturmuş trafiği kendileri şekillendiriyor ,belediye hala yolları nasıl avm ye bağlasam şehrin zenginlerine iş adamlarına şehri nasıl peşkeş çeksemle uğraşıyor MALATYA SAHİPSİZ hemşerim , herkes kendince kural koymuş kendi çalıp kendi oynuyor , yetkililerde ya görmüyor yada menfaatleri var ki görmezden geliyor ....
    0
    0
    Yanıtla