SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Süt Dağıtımı Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:38:08
Süt Dağıtımı Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da ilkokul öğrencilerine bugünden itibaren haftada 3 gün süt verilecek. 

Merkez 30 Ağustos İlkokulu’nda okul sütü dağıtım töreni yapıldı. Okul sütü dağıtım törenine; Vali Yardımcısı Abdülkadir Duran, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Berk, Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sarıcı, Okul Müdürü Hasan Hüseyin Yıldırım, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Vali Yardımcısı Abdülkadir Duran, 30 Ağustos İlkokulu 4 A sınıfında düzenlenen süt dağıtım programında yaptığı konuşmada, “2013-2014 eğitim öğretim ikinci yarıyılı okulların açılmasıyla birlikte ilimiz genelinde 490 okulumuzda okul sütü programını başlatmış olduk. Her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri öğrencilerimize süt verilecek. Bu uygulama özel öğretim kurumları bağımsız anaokulları, uygulama sınıfları, anasınıfları ve ilkokul öğrencilerine yönelik olup Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında ortaklaşa yürütülmektedir. İlimizde süt içmek isteyen 63 bin 373 öğrenciye 490 okulda okul sütü programı uygulanacaktır” dedi.

Bir dönemde 63 bin 373 öğrenciye 3 milyon 47 bin adet 200 mili litrelik UHT içme sütü dağıtılmış olacağı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız