SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Süt Kupası Malatyaspor'un

A- A+ PAYLAŞ
 
Süt Üreticileri Genel Merkezi ile Malatya'daki Süt Üreticileri Birliği'nin düzenlediği Kardeşlik ve Süt Kupası Turnuvası tamamlandı. 
 
Yeşiltepe'deki statda düzenlenen turnavada finalinde Malatyaspor ile Mersin Süt Üreticileri Birliği karşılaştı.  Malatyaspor,rakibini Turgut (2), Harun, Cihan, Mesut, Ömer ve Okan'ın kaydettiği gollerle 7-0 yenerek, turnuvadan birinci ayrıldı. Malatyaspor'un ödül olarak 23-25 Kasım tarihleri arasında Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde tatil yapacağı kaydedildi.
 
Turnuva finalinin ardından kupa ve şilt töreni düzenlendi. Törene TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Türkiye Süt Üreticileri Birliği Genel Başkanı Ali Koyuncu, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Malatyaspor kulüp başkanı Mustafa Korkmaz, TÜFAD Malatya Şubesi 2. Başkanı Muharrem Zeyno ve Malatya Süt Üreticileri Birliği Başkanı Aziz Kurtoğlu ile birlik üyeleri katıldı.
 
 Türkiye Süt Üreticileri Birliği Genel Başkanı Ali Koyuncu yaptığı konuşmada, "Biz kardeşliğe inanıyoruz biz doğudaki ve batıdaki insanların birbirini tanımasını istiyoruz. Doğu batıyı tanımıyor. Batıdaki insan da doğudaki insanı tanımıyor. Tanıyacak, sevecek, bir olacak, beraber olacak, diri olacak. Bu nedenle bu turnuvalar büyük önem taşıyor" dedi.
 
Turnuvanı önemine değinen TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi ise, "Bu güzel insanları Malatya'mızda ağırlamaktan dolayı son derece memnun olduk. Ülkemizin birlik ve beraberliğimize ihtiyacı var. Ülkenin dört bir yanındaki insanların kaynaşıp, birlikteliğinin sağlanmasına ve birlik içinde olduğumuzu, güçlü olduğumuzu gösterme açısından da buna ihtiyacımız var"  ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız