SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Süt Üreticileri Birliği Toplandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:48:30
Süt Üreticileri Birliği Toplandı
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 2011 yılında kurulan Doğanşehir Süt Üreticileri Birliği 2. Olağan Toplantısı yapıldı.
 
Doğanşehir öğretmenevinde düzenlenen toplantıya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı temsilcileri Mehmet Sivaslıoğlu ve Bülent Türkarslan katılırken, Abdurrahman Küçük başkanlığında divan oluşturuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından gündemdeki konulara geçildi.
 
Doğanşehir Süt Üreticileri Birliği Başkanı Erkan Sabancı, "Birliğimiz üye kayıtlarına başladık. Üye kaydı için vatandaşlarımızı, hayvan sahiplerini birliğimize bekliyoruz. İlçe süt birliğimizde kırtasiye giderleri 300 TL ikram giderleri, 750 TL konaklama giderleri, 500 TL harçlar bin TL kira giderleri 3 bin TL'dir toplam 5 bin 500 TL gelir elde edilmiştir. Toplam üye aidatı ile 5 bin 550 TL gelir elde edilmiştir" dedi. 
 
Sabancı, "Bakanlığın vermiş olduğu araç, sığır ve buzağı desteğinden yararlanmak isteyen hayvan yetiştiricilerinin müracaatlarını bekliyoruz" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız