SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sutopu Bayan Takımı 1. Lig Yolunda

0
Güncellendi - 2016-09-11 01:49:33
Sutopu Bayan Takımı 1. Lig Yolunda
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Su Sporları, U17 Bayan Sutopu takımı, birinci lig yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından bu yıl ilk kez kurulacak olan U17 Bayan Sutopu Ligi kapsamında 30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında turnuva gerçekleştirilecek. Turnuva sonucuna göre ise ligler oluşturacak ve takımlar aldıkları derecelere göre liglerde mücadele etme hakkını kazanacak.

Sutopu’nda iyi bir ivme yakalayan Malatya’da sutopu çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren MASUS, U17 Bayanlar Ligi’nde 1. Ligi hedefliyor. İyi bir takım oluşturan ve çalışmalarını aralıksız sürdüren MASUS, müsabakalarda iyi dereceler elde edip, Malatya’yı 1. Lig’de temsil etmeyi hedefliyor.

“MALATYA’DA SUTOPU BRANŞINA İLGİ ARTIYOR”

Malatya Su Sporları Kulübü Sutopu Antrenörü Vahap Karaaslan, sutopu branşının Türkiye genelinde olduğu gibi Malatya’da da gelişimini sürdürdüğünü ve branşa olan ilginin her geçen gün arttığını kaydetti.

Karaaslan, Malatya’da güzel ve altyapısı iyi bir ortamda çalışma imkanları olduğunu ifade ederek, “Sutopu çalışmalarını Açık Olimpik Yüzme Havuzu’nda yapıyoruz. Burası oldukça güzel bir tesis ve sporcularımız bu sporu yaparken büyük bir zevk alıyor. Bu durum sutopuna olan ilgiliyi de arttırıyor. Buda iyi sporcuların yetişmesine katkı sağlıyor. İlgi arttıkça, sporcu bulmak, gerek kulüplere gerekse de milli takıma sporcu kazandırmak kolaylaşıyor” diye konuştu.

Malatya’da sutopu branşının gelişimini sürdürdüğüne değinen Karaaslan, Malatya’da sutopu branşının daha iyi yerlere geleceğini ifade etti.

Sutopu eğitimlerinin devam ettiğini ve sporcu sayısının her geçen gün arttığını da sözlerine ekleyen Karaaslan, branşın gelişimi adına yoğun tempoda çalıştıklarını belirtti.

“HEDEFİMİZ 1. LİG”

Karaaslan, Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından bu yıl ilk kez kurulacak olan U17 Bayan Sutopu Ligi kapsamında 30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek turnuvaya katılacaklarını kaydederek, turnuvada iyi bir derece elde edip, 1. Lig’de Malatya’yı temsil etmek istediklerini ifade etti.

İyi bir takımlarının olduğunu dile getiren Karaaslan, şunları söyledi: “Takım olarak turnuvaya en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İyi bir takıma sahibiz ve yoğun tempoda hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz 1. Lig ve bu doğrultuda da emin adımlarla ilerliyoruz. Turnuvada bütün maçlarımızı kazanıp, U17 Bayan Sutopu takımımızı 1. Lige çıkarmak istiyoruz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

sutopubayan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız