SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sutopu Milli Takım Seçmeleri

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:31:56
Sutopu Milli Takım Seçmeleri
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Sutopu Milli Takım seçmeleri başladı.

Sutopu Federasyonu’nun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Sutopu Milli Takımlar Altyapı Seçmelerinin Malatya ayağındaki seçmeleri başladı.

Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen Sutopu Milli Takım seçmelerinde, Sutopu Minikler Milli Takım Antrenörü Savaş Türk ile yardımcı antrenör Ömer Mıhçıvan, sporcularla bir araya geldi.

İlk olarak idman yapan sporcular, daha sonra oynanan müsabakalarla yeteneklerini sergiledi. Sporcular, Sutopu Minikler Milli Takım Antrenörü Savaş Türk’ün kendilerine verdiği bilgileri de can kulağıyla dinledi.

Organizasyonla ilgili açıklamada bulunan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, “Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun ilk Sutopu Milli Takım Seçmeleri Malatya’mızda yapılıyor. Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bu organizasyonuna ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımızın yüzmenin yanı sıra sutopu branşına da ilgi duymaları bizleri ayrıca sevindiriyor. Bu kapsamda ilimizde milli takım seçmeleri başladı. Çocuklarımız, milli takım hocalarıyla önce idman daha sonrada maç yaptılar. Bu organizasyonun, gerek sutopu branşının gelişimi gerekse de Malatya’mız açısından faydalı olacağı kanaatindeyim” dedi.

Dağdelen, Sutopu Ligi’nin kısa süre sonra başlayacağını da sözlerine ekledi.

Sutopu Minikler Milli Takım Antrenörü Savaş Türk, milli takım altyapılarını güçlendirme adına 9 ilde seçme yapacaklarını kaydederek, “Sutopu Federasyonu’nun 2014 yılı faaliyet programında yer alan 2000 ve daha ufak yaş gruplarındaki sporcular için altyapı çalışmaları oluşturuldu. Altyapıyı sağlamlaştırma açısından yapılan bu organizasyon büyük önem taşıyor. Bu çalışmalar 9 ili kapsıyor. Bu kapsamda çalışmalarımıza Malatya’dan başladık. Burada özverili bir çalışma var” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız