SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Suya 20 Milyon Ayırdık'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, İl Özel İdaresi'ni ziyaret etti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er tarafından karşılanan milletvekili Fındıklı, İl Özel İdaresi çalışanlarını da ziyaret etti. Burada yaptığı açıklamada, İl Özel İdaresi'ne KÖYDES'den ek 10 milyon TL aktarıldığını söyleyen Fındıklı, "Böylece KÖYDES için bu yıl toplam 19 milyon TL aktarılmış oldu" dedi. Bin günde bin gölet projesi kapsamında Malatya'da da 5 göletin programa alındığını söyleyen Fındıklı, iktidarları döneminde İl Özel İdaresi'ndeki hizmetlerin kat kat arttığını anlattı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er ise, göreve geldikten sonra yaptıkları parmak izi ile personel işe geliş gidiş takip sistemi, ilk adım hizmeti, ihalelelerin ekrandan ve internetten takip gibi çalışmalar yaptıklarını hatırlatıp, "Vatandaşa daha fazla hizmet götürmek için İller Bankası'ndan 10 milyon TL kredi çektik. Böylece bu yıl için suya 20 milyon TL ödenek ayırdık" dedi.

Sami Er, 10 köyde içme suyu bulunmadığını, bazı köylerde kaynak yetersizliği, bazı köylerde ise köylülerin birbirlerine su vermemelerinden sıkıntı yaşandığını dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız