SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Suyu Paylaşarak Kullanın'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Arapgir ilçesinde istişare (danışma) toplantısı düzenlendi.

Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantı Kaymakam Engin Aksakal'ın başkanlığında yapıldı. Toplantıya, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selahattin Kınık, Tarım İlçe Müdürü Hamza Güloğlu, Nüfus Müdürü Bedri Selvitopu ve daire amirleri katıldı. Aksakal, toplantıda yaptığı konuşmada, kuraklık konusuna değindi, Kuraklık nedeniyle köylerde içme suyu ve sulama suyunun paylaşım içinde yapılmasını isteyen Aksakal, su sayacı olmayan evlere kesinlikle su sayacı takılması gerektiğini söyledi.

Aksakal, temizliğe ve çevre düzenlemesine önem verilmesini isteyip, bu gibi konuların önemini anlattı. Kaymakam, suyun tasarruflu kullanmasını da istedi.

İlçe Tarım Müdürü Hamza Güloğlu da devletin hayvancılığa verdiği destekleri ve yeni yem destekleri hakkında köy muhtarlarına bilgiler verdi.

Köy muhtarları da, kuraklık nedeniyle zararların karşılanmasını istediklerini dile getirerek, bu konuda çiftçilere destek verilmesini istediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız