SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Suyunu İçtim, Ayrılamadım'

A- A+ PAYLAŞ

Balıkesir'in Edremit ilçesinde kurulu bulunan Edremit Körfezi Malatyalılar Derneği'ni ziyaret eden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) meclis üyeleri, hemşerileri ile istişarelerde bulunup, hasret giderdi.

MTSO yönetim kurulu başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Meclis Başkanı Sami Payza ve Genel Sekreter Sait Kabadayı ile 55 meclis üyesi, Edremit Körfezi Malatyalılar Derneği'ni ziyaret ederek, dernek başkanı Mustafa Önder ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

Malatya'da Muhasebecilik yaparken Edremit'e tatile giden ve burasını çok beğenip Edremit'te muhasebecilik mesleğini sürdüren Edremit Körfezi Malatyalılar Derneği Başkanı Mustafa Önder,"Edremit körfezi civarında 2 bin'e yakın Malatyalı var. Derneğimizi geçen yıl kurduk. İlk etapta 200 üyeye olaştık. Geçen yıl 1. Geleneksel Malatyalılar Gecesi düzenledik. Bu yıl 2. Geleneksel Malatyalılar Gecesi'ni de 3 Temmuz tarihinde gerçekleştireceğiz. Bütün Malatyalı hemşerilerimizi gecemize davet ediyoruz. Edremit
Güre Hattuşa Termal Tesisleri'nde tertipleyeceğimiz gecemize Malatya'dan da sanatçılar iştirak edecek" ifadelerini kullandı.

"Buralarda bir söz vardır. Edremit ve Akçay'ın suyunu içen buralardan ayrılamaz deniyor. Ben de Malatya'da muhasebecilik yaparken, buraya tatile geldim, suyunu içtim ve daha da ayrılamadım" diyen Mustafa Önder, Edremit veya Akçay'da Malatya Kültür Evi yapmayı planladıklarını dile getirdi.

MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, Türkiye'nin dört bir yanında Malatyalıların bulunduğunu belirterek, "Bu tür ziyaretler birlik ve beraberliği arttırma adına önemlidir. Çanakkale şehitliğini ziyaret ve Mayıs ayı meclis toplantımızı bu yörelerde yapmak için yola çıkmıştık. Edremit Körfezi Malatyalılar Derneği'ni de ziyaret ettik. Hemşerilerimizle görüştük" ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında Erkoç, Önder'e tepside kuru kayısı, Önder ise Erkoç'a günün anısına plaket verdi. Daha sonra toplu fotoğraf çektirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız