SON DAKİKA
SON DEPREMLER

T.E.L. 77'lilerin Yaz Buluşması

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:10:26
T.E.L. 77'lilerin Yaz Buluşması
A- A+ PAYLAŞ

Mevcut adı Malatya Lisesi olan, Turan Emeksiz Lisesi’nin 1977 Mezunları, Malatya’daki 6. Büyük Buluşma’da biraraya gelerek hasret giderdi ve gönüllerince eğlendi. 

Fikirsel temeli 2008 yılında atılan, bir süre sonra da dernekleşen Turan Emeksiz Lisesi 1977 yılı mezunlarının kurduğu Turan Emeksiz Lisesi 77 Mezunları Derneği tarafından organize edilen yaz buluşması Karakaya Baraj Gölü Kırkgöz mevkiindeki Beyaz Saray Restaurant'ta gerçekleştirildi.

Yaklaşık 100 mezunun aileleri ile birlikte katıldığı gecede, Malatya'nın yanı sıra İstanbul, Ankara, İzmir, Mersin başta olmak üzere Türkiye'nin birçok yerinden gelen mezunlar, hasret giderdi, Malatya türküleri eşliğinde eğlendi ve zaman zaman koyu sohbetlere daldı. 

Başkan Zeynel Abidin Bulucu: Dayanışmanın Güzel Bir Örneği 

Gecenin açılış konuşmasını Turan Emeksiz Lisesi 77 Mezunları Derneği Başkanı Zeynel Abidin Bulucu yaptı. 2008 yılında başlayan biraraya gelme düşüncesinin, bugün artık çok güçlü bir dayanışma örneği ürettiğini belirten Zeynel Abidin Bulucu, “Turan Emeksiz Lisesi Mezunları Derneği çatısı altında, kökü 40 yıla yaklaşan bir dostluk ve kardeşlik öyküsünü geleceğe taşıyarak taçlandırmanın mücadelesini veriyoruz” diye konuştu. 

Turan Emeksiz Lisesi 77’liler Derneği olarak gerçekleştirilen sosyal, kültürel ve sanatsal aktiviteler sayesinde üye mezunlar arasında sağlam bir iletişim dili inşa ettiklerini de belirten Bulucu, “Gecemiz için Malatya dışından gelen arkadaşlarımızla birlikte olmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Malatya Lisesi Müdürü Fevzi Kırık da, eski adı Turan Emeksiz Lisesi olan okulun mezunlarının gecesinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu, mezunların okula olan ilgilerinin de kendilerini duygulandırdığını söyledi.

Daha sonra kendisi de bir T.E.L. 77 Mezunu olan Malatya Eğitimci Müzisyenler Derneği Başkanı Mehmet Balkış yönetimindeki "Eyvan Ekibi" başta Malatya türküleri olmak üzere, geniş bir repertuarla geceye katılanlara unutulmaz bir müzik gecesi yaşattı. 

Müzik eşliğinde oyunlar oynandı, halaylar çekildi. 

Udi Sanatçı Nubar Taşı’dan Türk Sanat Müziği Ziyafeti 

Gecenin onur konuğu ise İstanbul’da yaşayan T.E.L. 77 mezunlarından olan Nubar Taşı’ydı. Usta bir ud ve ses sanatçısı da olan Nubar Taşı, Türk Sanat Müziği’nin sevilen parçalarını seslendirdi, geceye katılanlardan büyük alkış aldı.  

Gece geç saatlere kadar eğlenen, hasret gideren mezunlar, ertesi gün de T.E.L. 77 Mezunu ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Selim Çağlar’ın sponsorluğunda kahvaltı ve Nemrut Dağı gezisine katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız