SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Taahhüdünüzü Yerine Getirin' Uyarısı

A- A+ PAYLAŞ

Vali Halil İbrahim Daşöz, daha öncede de vurguladıkları gibi Malatyaspor’un, Malatya’nın ortak paydası olduğunu belirterek, tüm kesimlerin ekonomik olanakları doğrultusunda kulübe destek olması çağrısını bir kez daha ifade etti. Daşöz, Malatya ve İstanbul'da destek sözü verenlerin bu sözlerini yerine getirmelerini de istedi.

Vali Halil İbrahim Daşöz, Malatyaspor-Boluspor karşılaşmasıyla ilgili olarak İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısının ardından kurul üyeleriyle birlikte Malatyaspor Kulüp yönetimini ziyaret etti.

Kulüp İdari Binasını ziyaret eden Vali Daşöz ve beraberindeki Spor Güvenlik Kurulu üyeleri, kulüp başkanı İlhan Kavuk ve diğer bazı yöneticilerle bir süre görüştüler.

Kulüp Başkanı İlhan Kavuk, ziyaretten büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, “ Sayın valimizin yoğun çabası sonrasında yönetim oluşturuldu. Malatyaspor düştüğü durumdan bugün toparlanmaya gidiyor. Tabii bu durum her şeyin bittiği anlamını gelmiyor. Tüm kesimlerin desteklerini , özellikle maddi desteklerini sürdürmesini bekliyoruz” dedi.

Vali Halil İbrahim Daşöz’de yaptığı konuşmada, “ Malatyaspor, tüm Malatya’nın ortak paydasıdır. Yaşadığımız sıkıntılı ortamda birçok kesimin gösterdiği duyarlılık bunun ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Mevcut yönetim bugün adeta yeddiemin gibi Malatyaspor’u temsil ediyorlar. Kulüp için bir kişiden madde anlamda destek ve fedakarlık beklenemez. Tüm camianın destek olması lazım. Tüm Sivil Toplum Kuruluşları, işadamlarını, taraftarları takıma destek olmaya çağırıyoruz. Herkes maddi olanakları içerisinde ekonomik desteğini sürdürmeli. Pazar günü oynayacağımız Boluspor karşılaşmasında tribünleri doldurmalıyız. Tabii bu tribünler centilmenlik örneği de göstermeliyiz” dedi.

Vali Halil İbrahim Daşöz, bir basın mensubunun "Oluşan yönetime vaad edilen destekler vardı. Belediye’nin de bu konuda yeterince desteği oluyor mu?" sorusuna, “ Maddi anlamda en büyük destek Malatya Belediyesi’nden gelmektedir. Tabii onlarında sıkıntıları bulunuyor. Onlar bu sıkıntıların bir kaç gün içerisinde aşılabileceğini belirttiler. Ama yine hep belediye diyoruz. 1 milyon Malatya insanı nerede ?Bakın Malatya’da 2006 yılında sadece tekel sigaralarına yapılan harcama 53 trilyon lira olmuştur. Bu paranın çok çok altında bir bedel Malatyaspor’un ihtiyacını karşılayabilir. Ekonomik durumu iyi olanların gücü oranında katkı sağlamalarını istiyoruz” dedi.

Daşöz, ayrıca Malatyaspor’a gelir amaçlı olarak Malatya ve İstanbul’da yapılan toplantılarda vaad edilenlerin yerine getirilmesi gerektiğini de belirterek bu taahhütlerin çok azının elde edilebildiğini, hesaba yatırılanların da Malatyaspor’un ihtiyacı için kullandırıldığını vurguladı.

Daşöz’ün bu konuyla ilgili açıklamayı tamamlamasının ardından söz alan kulüp başkan vekili ve Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Sırrı Günaydın’da, Malatyaspor ile Malatya Belediyesi arasında her hangi bir sorunun olmadığını, kulübe gelir amaçlı olarak gündeme gelen parkometre konusunun belediye meclisinden çıktığını ve yakında ihalesinin yapılabileceğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız