SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Taahhüt Edemeyiz Ama..'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor'da kombine bilet satışları başlarken, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Erkoç'u ziyaret eden Malatyaspor yönetimi kombine bilet satışları konusunda destek istedi.

MTSO Başkanı Hasan Erkoç'u makamında ziyaret eden Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem İmik, "2009-2010 Futbol sezonu kombine biletlerimizin satışına başladık. Bu kapsamda MTSO Başkanımız Hasan Erkoç ağabeyimizi ziyaret ederek, bize destek vermeleri talebinde bulunuyoruz. Kendisi takım olarak zor bir süreçten geçtiğimizi biliyor. Kombine biletlerimizin satışı konusunda destek bekliyoruz ve destek vereceklerinden de eminiz" dedi.

MTSO Başkanı Hasan Erkoç ise, Malatyaspor'un eski güzel günlerine kavuşması temennisinde bulunarak, "Bizim bir kurum olduğumuzu göz ardı etmememiz gerekiyor. Burada da her şey usule uygun bir şekilde yerine getirilir. Biz, Malatyaspor'u seviyoruz. Futbol meraklısı biri olarak, Malatyaspor'un hiçbir maçını da kaçırmadım. Tabi ki Malatyaspor'un bugünleri yaşaması bütün Malatyaspor severleri olduğu gibi bizleri de üzüyor. Umarız önümüzdeki yıllar içerisinde Malatyaspor eski özlenen günlerine kavuşur. Yine şehre bir hareketlilik getirir ama gerçek anlamda profesyonel bir mantıkla yönetilir. Profesyonel bir yönetim ile Malatyaspor da istediği yerlere gelir. Bu anlamda yeni yönetimi de kutluyoruz. Kapanma noktasında olan bir takımı Malatya Belediyesi'nin de destekleriyle dirilttiniz. Biz de kurum olduğumuz için her şeyi yasal çerçeveler doğrultusunda yapmak zorundayız. Geçmişte olduğu sizlerin sunduğu kombine biletleri yönetim kurulumuz ile değerlendireceğiz. Kombine biletlerin satışı konusunda yardım edeceğiz. Ama ne kadar satabiliriz bunu taahhüt edemeyiz. İnşallah Malatyaspor bu sıkıntılı günleri şehrin sahiplenmesiyle atlatır. Bunun yanında sosyal ağırlama adı altında Malatyaspor'un 2-3 deplasman masrafını karşılamak istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız