SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Taban Siyaseti Yapıyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Malatya'da Ayakkabıcı esnafını, Milletvekili Öznur Çalık ise Galericiler Sitesi'ni ziyaret ettiler.

ÖZ'DEN ESNAF ZİYARETİ..
Beraberinde bazı il genel ve belediye meclisi üyeleriyle birlikte Ayakkabıcılar Çarşısı ve Sögütlü Camii civarı esnafını gezen Malatya milletvekili Öz, basın mensuplarının sorularını de cevaplandırdı.

Ayakkabıcılar Çarşısı'na seçimden sonra yılda 2-3 kez, toplam 6-7 kez geldiğini söyleyen Öz, "Esnaflarla, hükümetimizin aldığı kararları istişare ediyoruz. Esnaflarla ilgili alınan kararları iletiyoruz. Bir talepleri varsa onu alıyoruz. Çözüm noktası konusunda çalışmalar yapıyoruz. Mesela, belediyemiz, şehri adeta şantiye haline getirdi. Yeni ve Sögütlü Camii civarında belediyemiz bir çalışma yapacak. Esnaflar ise bayram öncesinde işlerini olumsuz etkileyeceğini belirtip, Ramazan Bayramı sonrasında başlanmasını talep ettiler. Biz de bu talebi başkanımıza ilettik. Başkanımız da uygun gördü. Bu esnafla iç içe olmayı, sorunları bire bir dinlemenin faydaları olarak görüyoruz. Taban ve zemin siyaseti yapıyoruz."dedi.

Orduzu Pınarbaşı'na yapılacak olan Tabiat Parkı'nın projesinin ihale edildiğini ve daha sonra ise yapım ihalesinin yapılacağını bildiren milletvekili Öz, Köylüyü Destek Projesi (KÖYDES) kapsamında Malatya'ya 2010 yılı için 9 milyon ödenek ayrıldığını, bunun yetersiz kalması nedeniyle 10 milyon TL'de ek ödenek parasının çıktığını ifade etti.

Battalgaz ilçesindeki Sahabei Kübra Medresesi'nin onarımı için ihtiyaç olan ödeneğin de bu hafta içinde gönderileceğini dile getiren Öz, Söğütlü Camii'nin zemininde çıkan su nedeniyle Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden teknik heyetin bugünlerde Malatya'ya gelerek inceleme yapıp rapor hazırlayacaklarını, ona göre çalışmaların başlatılacağını bildirdi.

ÇALIK GALERİCİLER SİTESİ'NDE..
AKP Malatya Milletvekili ve partinin Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Öznur Çalık da, Galericiler Sitesinde bulunan esnafları ziyaret etti.

Çalık'ın esnaf ziyaretine, AKP İl Başkan Yardımcıları Gürbüz İsmet Yılmaz, Mahmut Üner Özer, merkez ilçe yönetiminden Mehmet Turcan ve Belediye Meclis Üyesi Yasemin Kurt katıldı.

Milletvekili Öznur Çalık ve beraberindekiler, galericiler sitesinde bulunan esnafların sorunlarını dinledi. Çalık, Galericiler Sitesi hizmet binasının yapılacağını ve açılışını esnafla beraber yapacaklarını söyledi.

12 Eylül'de yapılacak olan yeni Anayasa oylamasıyla ilgili evet oyu isteyen milletvekili Çalık, Anayasa değişikliğinin Türkiye'nin önündeki engelleri kaldıracağını ifade etti. "Bu seçim AK Parti'nin, MHP'nin, CHP'nin ya da başka bir siyasi partinin seçileceği bir seçim değildir. Daha özgür ve çağdaş bir Türkiye'nin seçimidir" diye konuşan Çalık, AKP'nin milletle birlikte sağlam bir yürüyüş gerçekleştirdiğini, 12 Eylül'den sonra ise daha güzel ve özgür bir Türkiye'nin olacağını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız