SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tabanca Ateş Almayınca Vuramamış..

A- A+ PAYLAŞ

Milli Egemenlik Caddesi Antepli Sokağı ve Fuzuli Caddesi’nde silahıyla dehşet saçan, 2 kişiyi mermiyle, arkadaşı olduğu öne sürülen kızı da tabanca kabzasıyla vurarak yaralayan 24 yaşındaki zanlı Umut Ö., Adliyece tutuklandı.

2 Ağustos Salı günü Milli Egemenlik Caddesi Antepli Sokağı’ndaki bir resim kursunun öğretmeni olduğu bildirilen 29 yaşındaki Vehbi Kolçak’ı tabancayla vurarak yaralayan Umut Ö.adlı şahıs, daha sonra Fuzuli Caddesi’ndeki bir mağazada çalışan ve kız arkadaşı olduğu öne sürülen 23 yaşındaki Demek K.’nin yanına gitmiş, kızı başından kabzayla yaraladıktan sonra, yoldan geçmekte olan 67 yaşındaki Mahmut Arkan’ın bacağından vurularak yaralanmasına neden olmuştu.

Görgü tanıkları, Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu belirlenen zanlının, Fuzuli Caddesi’ndeki olayların ardından elinde silahla, kent merkezine doğru koşarken büyük paniğe yol açtığını, daha sonra yakalandığını anlattılar. Polis açıklamasında da, şahsın kız arkadaşıyla ayrılmasına yol açtığı gerekçesiyle Vehbi Kolçak’ı vurduğu, daha sonra işyerine gittiği kızı da vurmak istediği, ancak silahın ateş almaması üzerine kabzayla vurduğu, ardından kaçarken açtığı rasgele ateş sonucu yolda yürüyen Mahmut Arkan’ı yaraladığı belirtildi.

Polis’in açıklamasında, özetle olay şöyle anlatıldı:
“02.08.2005 günü saat 17.00 sıralarında şüpheli Umut Ö., Milli Egemenlik Caddesi Antepli Sk.’da bulunan müşteki Vehbi Kolçak’a ait işyerine giderek kız arkadaşı olan Demet K.’in kendisinden ayrılmasına neden olduğu gerekçesiyle tartıştığı, Vehbi Kolçak’ı üzerinde bulunan silahla ağız kısmından yaraladıktan sonra, Fuzuli Caddesi’ndeki işyerine giderek, kız arkadaşı Demet K.’ye de ateş etmek istemiş, ancak silahın ateş almaması üzerine müştekiyi silahın kabzasıyla kafasına vurmak suretiyle darp edip işyerinden ayrılan şüpheli, Fuzuli Cad. üzerinde kaçmaya başladığı sırada rasgele ateş etmesi sonucu yolda yürümekte olan Mahmut Arkan sol bacağından yaralanmış, olay sonrası şüpheli olayda kullandığı 1 adet 7.65 mm. Çapında el yapımı tabanca ve tabancaya ait 1 adet şarjör, 1 dolu fişek ve 3 boş kovan ile birlikte ekiplerimizce yakalanmış olup, olayla ilgili tahkikata devam edilmektedir.”

Sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye verilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FOTOĞRAF: Zanlının Fuzuli Caddesi'nde rasgele açtığı ateş sonucu yaralanan Mahmut Arkan hastaneye götürülüyor. (İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız