SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tabanca ve Tüfekle 6 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Orduevi karşısındaki parkta 17 yaşındaki şahsın açtığı ateş sonucu 2 kişi tabancayla vuruldu. Kiltepe Mahallesi’nde de bir kişi tüfekle yaralanırken, Akçadağ’ın Güneşli Köyü’nde de 3 kişi av tüfeğiyle vurularak yaralandılar.

PARKTA SİLAHLI SALDIRI..
Orduevi karşısındaki İsmetpaşa Parkı (Hürriyet Parkı)’nda 20.45 sıralarında 24 yaşlarındaki F.Y. ve N.T. adlı şahıslar, tabancayla açılan ateş sonucu ayaklarından yaralandılar. Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılan yaralılardan F.Y. ifadesinde, kendisinin N.T. ve M. adlı arkadaşı ile otururken, yanlarına gelen ve adının daha sonra M.Y. olduğunu öğrendiği bir kişinin N.T.’yi zorla götürmeye çalıştığını, kendisinin engel olmak isterken bu şahsın belinden çıkardığı tabancayla üzerlerine ateş ettiğini anlattı.

Polis olaydan sonra, Diyarbakır-Silvan doğumlu olan 17 yaşındaki M.Y. adlı zanlıyı yakalarken, olaya karışan K. adlı şahsın da açık kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

KİLTEPE’DE..
Kiltepe Mahallesi 14. Sokakta da 62 yaşındaki N.G. adlı şahıs, 00.10 sıralarında sokakta otururken ayağından vuruldu.

Beydağı Devlet Hastanesi’ne giderek tedavisini yaptıran N.G., polise verdiği ifadede, sıcak hava nedeniyle sokakta oturduğu sırada 50 yaşındaki komşusu M.K.’nın evinden gelen 1 el silah sesini duyduğunu, o sırada sol ayağında bir yanma hissettiğini ve yaralandığını anladığını belirtirken, yakalanan M.K. silahını temizlerken tüfeğin ateş aldığını, olayın tamamen kazaen meydana geldiğini, komşusuyla herhangi bir sorununun olmadığını bildirdi. Yaralı şahıs şikayetçi olmazken, poliste ifadesi alınan M.K., savcının talimatıyla salıverildi.

3 KİŞİYİ VURDU..
Öte yandan Akçadağ ilçesinin Güneşli Köyü’nde de 36 yaşındaki C.K., alacak verecek yüzünden tartıştığı 29 yaşındaki M.K. ve 37 yaşındaki Ş.K.’ya av tüfeğiyle ateş ederek ayaklarından yaraladı. Zanlının bu sırada olay yerine gelen 76 yaşındaki annesi D.K.’ya da ateş ederek ayağından yaraladığı, yaralıların Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldıkları bildirildi. Psikolojik tedavi görmekte olduğu ifade edilen C.K.’nın olaydan sonra firar ettiği, yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız