SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tabancayla Ateş Açtı, Kaçamadı

0
Güncellendi - 2019-01-14 16:33:03
Tabancayla Ateş Açtı, Kaçamadı
A- A+ PAYLAŞ

Kernek Mahallesi İpek Caddesi üzerinde, tabancayla havaya ateş açan şahıs, olaydan kısa bir süre sonra yakalandı.

Olay, saat 03.15 sıralarında meydana geldi. Cadde üzerinde yürümekte olan 2 şahıstan birinin havaya tabancayla ateş açtığı, şahısların daha sonra sokak arasına kaçtığı ihbarı üzerine bölgeye yönlendirilen polis ekiplerinden biri, Üranüs Sokakta şahıslardan birini üzerinde bulunan ve olayda kullanılan kuru sıkı tabancayla yakaladı.

Öte yandan, Cumartesi günü akşam saatlerinde İnönü Kapalı Çarşısı üzerinde iki grup arasında meydana gelen kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı. Yaralılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, polis ekipleri olaydan sonra kaçan 3 şüpheliyi, suçta kullanılan bıçaklarla birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Her iki olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mert korkmaz (5 yıl önce)
    Valilik önündeki meydandaki boş alanda ya tastepenin fönlü erkekleri ya dövmeli kizlari yada suriyeli mülteciler barınıyorlar. Bu şehir arsıza uğursuza yedirilecek bir şehir değildir. Sokaklarda arama yok. Herkesin belinde bıçak, silah vs. Valilik önündeki bu ihmallige bir an önce önlem alınmazsa çok büyük olaylar da olabilir. Turist için şehrimize gelenler valilik önü, inönü heykeli vs. Civarında resim çektiremiyorlar. Yazık günahtır bu sorunu bir an önce. Güzelim şehri kirletmelerine izin vermeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet yaşar (5 yıl önce)Mert korkmaz isimli kullanıcı yorumuna
    NERDEN BİLİYORSUNUZ TAŞTEPELİ OLDUĞUNU ? ŞACINA FÖN ÇEKEN BAŞKA MAHALLERDE OTURAN YOKMU ? ÖN YARGILI DAVRANMAYIN TAŞTEPEYİ ' DE BU KADAR KÜÇÜMSEMEYİN ORADA OTURAN BİR ÇOK GENCİMİZ VAR ÇOĞU MAHALLERE ÖRNEK GENÇLER
    0
    0
    Yanıtla