SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tabancayla Ayağından Vurdular!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir kişi tabancayla vurularak yaralanırken, polis olaydan sonra kaçan zanlıyı arıyor.

Yeşiltepe Köprüsü mevkiinde Mehmet D. (33) isimli bir kişi, bugün öğleden önce tabancayla vurularak yaralandı. Mehmet D., Malatya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Mehmet D'nin ayak baldırı ve ayak parmaklarından yaralandığı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Bu arada, tabancayla ateş ettiği iddia edilen İsmet P. isimli zanlının, otomobille olay yerinden kaçtığı ve yakalanmasına çalışıldığı kaydedildi.

DİĞER OLAYLAR..
Nasuhi Caddesi’ndeki bir lokantanın önünde meydana gelen olayla ilgili “mağdur” olarak ifadeleri alınan B.O., Ö.O ve M.M.C., garsonlardan birinin kendilerine ters baktığını, bunu işyeri sahibi T.T.’ye söyledikleri sırada, diğer müşterilerin kendilerini dışarı çıkartıp dövdüklerini öne sürerken, T.T. ile olaya karıştıkları öne sürülenlerden M.T.E., suçlamayı kabul etmediler. Bu olaydan sonra da D.T. ve T.T. arasında kavga çıktığı, T.T.’nin verdiği ifadede, önceki olay hakkında bilgi isteyen ve ikna olmayarak tehdit ve hakaret edip kendisine saldıran D.T., S.A., A.K. ve B.O.’dan şikayetçi olduğunu söyledi. Bu kişiler de T.T.’den şikayetçi olduklarını bildirdiler. Soruşturma sürüyor.

Yenihamam Mahallesi Şire Pazarı’nda aracı ile ters yönde ilerleyen G.O.K. adlı şahsın, polis memurları M.D. ve O.A. tarafından durdurulup, trafik yönünden hakkında işlem yapıldığı, bu sırada şahsın polislere hakaret ettiği belirtilirken, araç sürücüsü de memurlardan şikayetçi oldu.

Hamidiye Mahallesi Antepli Sokağında da, küçük yaştaki çocukların playstationlarda oynadığı şeklinde yapılan ihbar üzerine giden polislerin, C.A.’ya ait bu işyerinde 20-25 kadar küçük yaşta çocuğun oyun oynadıklarını saptadığı, sonradan işyerine gelen C.A.’nın polis memurları M.Ç. ve Ş.O.’ya hakarette bulunduğu, savcının talimatı üzerine gözaltına alındığı bildirildi.

Kaynarca Mahallesi’nde, çıkan tartışma sonucu 26 yaşındaki kardeşi M.F.Y.’yi satırla kolundan yaraladığı öne sürülen 38 yaşındaki M.Y. de polis tarafından gözaltına alındı.

Sanayi Sitesi’nde N.A. ve O.B. adlı şahısların, aralarındaki husumet sonucu kavga edip, birbirlerini dövdükleri, polisin müdahalesinden sonra ifadeleri alınan şahısların, birbirlerinden şikayetçi olmadıkları belirtildi.

Turgut Özal Mahallesi’nde 23.20 sıralarındaki bir aile kavgasına da polis müdahale etti. 26 yaşındaki Ü.K., ailevi nedenlerle çıkan tartışma sonucu 47 yaşındaki babası A.K.’nin kendisini dövdüğünü, ancak şikayetçi olmadığını söylerken, baba suçlamaları kabul etmedi.

Akçadağ ilçesinin Doğu Mahallesi’nde oturan 58 yaşındaki A.G., polise başvurarak çocukları G.G. ve İ.G.’nin kendisini dövdüklerini öne sürerken, ifadeleri alınan iki kardeş suçlamayı kabul etmediler, bu arada babanın alkollü olduğu saptandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız